24 / 04 / 2024

Cemal Kurtoğlu kimdir?

Cemal Kurtoğlu kimdir?

1 yıl 4 ay önce Çengelköy Park Evleri 'nde proje koordinatörlüğü görevine başlayan ancak, 19 Kasım 2013 itibari ile bu görevinden ayrılan Cemal Kurtoğlu kimdir?



Cemal Kurtoğlu kimdir?

Cemal Kurtoğlu, 1960 yılında Karadeniz’in şirin bir sahil kasabasında doğdu. 1966 yılında geldiği İstanbul’da İlkokuldan sonra ortaöğretimini Göztepe Mehmet Beyazıt Lisesi’nde  tamamlayan Kurtoğlu, 1982 yılında girdiği Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 1986 yılında mezun oldu.


1987 yılında İzmir’e yerleşen Kurtoğlu, 10 yıllık süre içinde   burada kurduğu inşaat ve taahhüt şirketi ile Ege Bölgesi’nde proje, inşaat ve dekorasyon çalışmalarını sürdürdü. 


1997 yılında İstanbul’a dönerek yine kendi kurduğu inşaat şirketi ile yurtiçinde ve yurtdışında uzun yıllar inşaat taahhüt ve dekorasyon işleri yaptı.


2005 Yılından itibaren kariyerine profesyonel yönetici olarak devam eden Cemal Kurtoğlu, 2006-2009 yılları arasında  Kazakistan ve Ukrayna’da büyük çaplı konut, okul, villa ve otel projelerinde Proje Müdürü olarak görev aldı. 


Yurtdışı inşaat ve proje yönetim tecrübesinin ardından 2009 yılında yurda dönen Kurtoğlu, Yurtiçi ve yurtdışı inşaat-proje–yönetim tecrübeleri ile  İstanbul Acıbadem Akasya Projesi Koru etabında Proje Müdür Yardımcılığı, ardından,  Ankara  Sincan Organize Sanayi Bölgesi içindeki ASO Ticaret ve Alışveriş Merkezi ve son olarak ta Ulus Savoy Projesinde, Proje Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Cemal Kurtoğlu  Selimoğlu Demirland Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin inşa ettiği Çengelköy Park Projesi’nde projenin başından itibaren  sürdürdüğü Proje Koordinatörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ettikten sonra 19 Kasım 2013 tarihinde bu projedeki görevinden ayrılmıştır. 


Çengelköy Park Evleri 'nde proje koordinatörlüğü görevini sürdüren Cemal Kurtoğlu, bayrak değişimi nedeniyle 19 Kasım 2013 itibari ile Çengelköy Park Evleri 'ndeki görevinden ayrıldı. Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri proje koordinatörlüğü görevine 1 yıl 4 ay önce başlamıştı.



Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri 'ndeki görevinden ayrıldı!






Geri Dön