19 / 04 / 2024

Cementir Holding ortaklarını genel kurul toplantısına çağırıyor!

Cementir Holding ortaklarını genel kurul toplantısına çağırıyor!

Cementir Holding, hissedarlarını 2010 yılı olağan genel kurul toplantısına çağırıyor. Toplantı 15 Nisan 2011 cuma günü saat 10'da Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası Türk A.Ş. Genel Müdürlük toplantı salonunda yapılacak



Cementir Holding tarafından verilen ilan şu şekilde;

CEMENTIR HOLDİNG

ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

Şirketimizin 2010 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda gösterilen gündem çerçevesinde, 15 Nisan 2011 Cuma günü saat 10.00 da Kemalpaşa Caddesi No.4 Işıkkent-İZMİR adresinde bulunan Çimentaş izmir Çimento Fabrikası Türk A.$. Genel Müdürlük toplantı salonunda yapılacaktır.

Hisse senetleri Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde aracı kuruluşlar altındaki yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan hissedarlarımızdan genel kurul toplantısına katılmak isteyenler, toplantıdan bir hafta öncesine kadar, en geç 08.04.2011 tarihinde, "Genel Kurul Blokaj Listesine" kayıt olmak ve "Genel Kurul Blokaj Formunu" ibraz etmek koşulu ile giriş kartı alabileceklerdir. "Genel Kurul Blokaj Formunu" ibraz ederek giriş kartı alan pay sahiplerinin genel kurula katılımı için genel kurul tarihinde bu blokajın devam ediyor olması hukuken zorunlu olduğundan, "Genel Kurul Blokaj Formunun" MKK'dan alınan "Genel Kurul Blokaj Listesine" paralel olması gerekmektedir. Bu itibarla genel kurula katılım için genel kurul toplantısı tarihindeki MKK'dan alınan "Genel Kurul Blokaj Listesi" esastır.

Sermaye Piyasası Kanunu geçici 6. Maddesi uyarınca hak sahibi yatırımcıların hisse senetlerini kaydileştirmedikleri sürece genel kurula katılarak ortaklık haklarını kullanmaları mümkün bulunmamaktadır.

Hisse senetlerini henüz kaydileştirmeyen yatırımcılarımızın genel kurula katılım başvuruları ancak hisse senetlerinin kaydileştirilmesini takiben dikkate alınabilecektir. Konu hakkında Şirketimiz Hukuk İşleri Müdürlüğü'nden gerekli bilgileri almaları veya şirketimiz adına kaydileştirme işlemlerini yürüten Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye müracaat etmeleri rica olunur.

Toplantıya iştirak edemeyecek ortaklarımızla kendilerini vekil vasıtası ile temsil ettirecek ortaklarımızın, vekaletnamelerini aşağıdaki örneğe uygun olarak tanzim etmeleri ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV No 8 sayılı tebliğinde öngörülen hususları da yerine getirerek imzaları noterce onaylanmış vekaletnamelerini ibraz etmeleri gereklidir.
2010 yılına ait Yönetim Kurulu Raporu, Denetçiler Raporu, Bağımsız Dış Denetim Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu toplantı tarihinden .15 gün önce Şirket merkezinde ortaklarımızın incelemesine hazır bulundurulacaktır.

Pay sahiplerine ilanen duyurulur.

15 NİSAN 2011 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ
1. Açılış ve Yoklama
2. Şirket Ana Sözleşmesi'nin 15.maddesi uyarınca Olağan Genel Kurul Başkanlık Divanı'nın oluşturulması ve Divan Heyetine tutanak ve belgeleri imzalama yetkisinin verilmesi,
3. Yönetim Kurulu Raporu, Denetçiler Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Raporu'nun okunması görüşülmesi,
4. 2010 yılı bilanço, gelir tablosunun okunması, onaylanması konusunun görüşülerek karara bağlanması,
5. Yönetim Kurulu üyesi Fabio Gera'nın istifası ile boşalan üyeliğe Marco Maria Bianconi'nin atanmasının onaylanması hakkında karar,
6. Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin 2010 yılı hesap ve işlemlerinden dolayı aklanmalarının ayrı ayrı oya sunularak karara bağlanması,
7. 2010 yılı karı hakkında görüşme ve karar,
8. Şirket Yönetim Kurulu'nca tayin olunan bağımsız dış denetim şirketi ve bağımsız dış denetim sözleşmesinin onaylanması , konusunda görüşme ve karar,
9. Yönetim Kurulu üye sayısı ve görev sürelerinin tespiti ile Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi,
10. Denetim Kurulu üye sayısı ve görev sürelerinin tespiti ile Denetim Kurulu üyelerinin seçimi,
11. Yönetim Kurulu üyelerinin huzur hakları ile Denetçi ücretlerinin belirlenmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması,
12. TTK 334 ve 335. maddeleri uyarınca Yönetim Kurulu üyelerine izin verilmesi,
13. 2010 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlar konusunda bilgilendirme ve görüşme.

VEKALETNAME ÖRNEĞİ

CİMBETON HAZİR BETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş

Cimbeton Hazır Beton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 15.04.2011 tarihinde saat 10:00'da Kemalpaşa Caddesi No: 4, Işıkkent - izmir adresindeki Cimentaş izmir Çimento Fabrikası Türk A.Ş. Genel Müdürlük toplantı salonunda yapılacak 2010 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere vekil tayin ediyorum.

A-TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI

a) Vekil gündem maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
b) Vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir.

Talimatlar
c) Vekil şirket yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
d) Toplantıda ortaya çıkacak konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. (Talimat yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır)

Talimatlar

B- ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN
a) Tertip ve Serisi
b) Numarası
C) Adet-Nominal Değer
d) Oyda imtiyaz olup olmadığı
e) Bamitine-Nama yazılı olduğu

ORTAĞIN ADI SOYADI/UNVANI
İMZASI
ADRESİ
NOT : A bölümünde la), Ib) veya (c) olarak belirtilen şıklardan birisi seçilir, (b) ve (d) şıkları için açıklama yapılır. Vekalet vermek isteyen oy hakkı sahibinin vekaletname formunu doldurarak imzasını notere onaylatması veya noterce onaylı imza sirkülerini imzasını taşıyan vekaletname formuna eklemesi zorunludur.

Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön