16 / 04 / 2024

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.



AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy, İzmir'in her ilçesinde sevgiyle karşılanıyor. Seçim çalışmaları kapsamında her gün bir ilçede ziyaretler gerçekleştiren Şeboy, son olarak Narlıdere'de vatandaşların gönlünü fethetti. AK Parti İlçe Teşkilatlarıyla birlikte kentin her mahallesindeki hemşerileriyle buluşan Şeboy'u karşısında gören vatandaşlar. 

"Buca'da yaptığınız hizmetleri tüm İzmir'e istiyoruz" ifadelerini kullanıyorlar. 


AYNI GEMİDEYİZ 


Narlıdere Su Ürünleri Kooperatifi'ne bağlı balıkçılar ise bir adım daha ileri giderek AK Parti adayına balıkçı teknesinin dümenini teslim ettiler. Cemil Şeboy'u yakından tanıdıklarını belirten balıkçılar İzmir'e işi bilen bir kaptan gerektiğini belirterek, " Bu kentin artık tam yol ileri gitmesi gerekiyor İzmir'i en iyi bilen ve önüne çıkan dalgaları aşabilecek kişi Cemil Şeboy'dur. Onun İzmir'e hizmet edeceğinden eminiz" diye konuştular. 

Tüm İzmirlilerin aynı gemide olduğunu vurgulayan AK Parti adayı Cemil Şeboy, "İzmir'i en güzel yerlere götürmek hepimizin görevi" diye konuştu. Şeboy, İzmir'e faydalı olacak her proje için Meclis'te çalışacağım. 


Projeleri hangi partiden kim hazırlamış diye bakmayız yeter ki İzmirli hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırsın. 

65 kilometrelik metro İzmir'in olmazsa olmazı. İnciraltı'ndan Karşıyaka'ya yapılacak köprü hem iki yakayı birleştirecek hem de trafik sorununu rahatlatacak. Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak. 

Bunlar bizim acil olarak üzerinde duracağımız konular. Birçok projemiz var. sizlerin sorunları var o yüzden yüküm ağır biliyorum ama hep birlikte çözüm üreteceğiz. Ben sokaktan gelen biriyim. 15 yıllık Belediye Başkanlığımda her gün sokaklarda, hemşerilerimle birlikteydim. Milletvekili olduktan sonra da yine sizlerin yanında olacağım, yaşadığınız sıkıntıların çözüm yollarını birlikte bulacağız" dedi. 


Ege Telgraf


Geri Dön