26 / 04 / 2024

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?



Cemil Yüksekdağ kimdir?

Cemil Yüksekdağ, 21 Ekim 1989 doğumlu. Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ, BTC İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


Kültür Üniversitesi’nde geçen 2 yılın ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Cemil Yüksekdağ BTC İnşaat’ı 2007 yılında kurdu.


Cemil Yüksekdağ, firmasıyla ilk markalı konut projesi Lemuria’nın temelini 2011 yılında attı.


Cemil Yüksekdağ, üniversitede okuduğu dönemlerde restoran işletmeciliğiyle uğraştı. Okul bittikten sonra babasının yönlendirmesiyle kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adım attı. 


BTC İnşaat’ı 2007 yılında kuran sahipleri olan iki girişimci kardeş Celal ve Cemil Yüksekdağ İnşaat sektörüne girdiklerinde başlangıçta çeşitli taahhüt işleri yaparak ilerlediler.


Başlangıçta taahhüt işlerini yapan Yüksekdağ Ailesi, BTC İnşaat ile İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda Lemuria projesini hayata geçirdi. 


150 daire ve 20 dükkandan oluşan bu projenin yarısı tamamlanmış durumda. Cemil Yüksekdağ, 20 milyon TL'lik yatırımla inşa ettikleri projeyi 2013'ün nisan ayında sahiplerine teslim edeceklerini söylüyor.



BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim!


Geri Dön