27 / 04 / 2024

Cemre İnşaat'tan İstanbul Gayrettepe'ye yeni proje!

Cemre İnşaat'tan İstanbul Gayrettepe'ye yeni proje!

Firma: Cemre İnşaat

İstanbul İl'i Gayrettepe İlçe'sinde yer alan yeni projede toplam 14 adet daire bulunuyor. 7 katlı blok Cemre İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.



İstanbul’un en merkezi lokasyanlarından olan Gayrettepe de son yıllarda kentsel dönüşüm rüzgarları esiyor. Gerek lokasyonu gerek yaşan kesimi ile Gayrettepe her zaman ilgi odağı olmuştur. Birbirine yapışık olmayan bahçeli, otoparklı binalarda yaşamak günümüz İstanbul’unda neredeyse bir ayrıcalık haline geldi, Gayrettepe bu anlamda da ön plana çıkıyor. 


10 yıldır uzmanlık alanımız olan bölgede, Önümüzdeki 5 -10 yılda fiyatların tavan yapmasını  bekliyoruz. 5 yıl önceye kadar fiyatlar yılda ortalama %10-15 artış gösteriyordu. Son beş yıldır ortalama her sene  %20 prim yapıyor. Bölgenin çehresinin değişmesiyle oranların daha da yukarıya çıkmasını bekliyoruz.


14 adet bağımsız bölüm den oluşan konut projesi, satılık olarak son 5 daire bulunuyor. Projede kapalı otopark, güvenlik kulübesi ve kapalı devre güvenlik sistemi bulunuyor. Projede asansör  birinci sınıf malzemelerden yapılan lüks daireler yer alıyor. 

Proje başlangıç tarihi Temmuz 2014' ken, bitiş tarihi ise Temmuz 2015 olarak belirlendi. Dairelerin tapuları hemen verilebiliyor. Projenin pazarlama ve satışları, Reha Medin Emlak Gayrettepe ofisi tarafından yapılıyor.



Adres: Adres: Yıldız Posta cad. Süleymanbey sok. No:4 D: 10-11 Beşiktaş/İSTANBUL

Tel: 0212 347 52 52

Web: http://yenilenengayrettepe.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön