20 / 04 / 2024

Çemtaş Çelik Makina faliyeti 3 hafta süre ile durduruldu!

Çemtaş Çelik Makina faliyeti 3 hafta süre ile durduruldu!

Çemtaş çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina 3 hafta süre ile durduruldu.



Çamtaş Çelik Makina tarafından yapılan açıklama şöyle;


Çelikhanemizde mevcut sürekli döküm makinesinin modernizasyonu ve 200 mm kare kütük üretimi ile haddehanemizde 200 mm kare kütük kullanılabilmesi için gerekli revizyon çalışmaları nedeni ile;

   Yatırım programı kapsamında mevcut sistemi mekanik, elektrik, elektronik açıdan ileri teknolojiye taşıyacak kalite, verimlilik ve kapasite arttırıcı sistemi gerçekleştirmek üzere 02 Haziran tarihli açıklamamızda bildirilen yatırım duruşlarımız artan acil talepler doğrultusunda yeniden belirlenmiş olup Çelikhanemizde 16 Haziran - 05 Temmuz 2014 tarihleri arasında yaklaşık 3 hafta gibi ve Haddehanelerimizde ise fırın tamirleri ve 2015 te yapacağımız modernizasyon yatırımına hazırlık olsun diye bazı temel işleri için 27 Haziran - 12 Temmuz 2014 tarihleri arasında yaklaşık 3 hafta gibi üretime ara verilecektir.

   Yatırımdan kaynaklanan zorunlu duruş döneminde Yurtiçi ve Yurtdışı müşteri talepleri önden üretim programlarıı ile yaratılan stoklarımızdan karşılanacaktır.

   Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir.


Geri Dön