26 / 04 / 2024

Cenars Altyapı Mühendislik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Cenars Altyapı Mühendislik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Faith Arslan ve Yasin Cengiz imzasıyla kuruldu.




Cenars Altyapı Mühendislik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Faith Arslan ve Yasin Cengiz imzasıyla kuruldu. 


Cenars Altyapı Mühendislik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Su dağıtım şebekelerinin izlenmesi amacı ile gerekli teknik donanımın temini ithalatı ve kurulumunu yapmak bununla ilgili alet ve cihazların ithalatını ve ihracatını yapmak mümessillikler ve distribütörlükler almak. 2-Şebeke, içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri isale hatları yönetimi veya projelendirilmesi su kayıp kaçak tespit ve bakımını yapmak ihtiyaç halinde gerekli cihazların alımını, ithalatını yapmak bu cihazların mümessilliklerini ve distribütörlüklerini almak. 3-Şirket konusu ile ilgili olarak devlet ihalelerine girebilir ve bakanlıkların ve diğer dairelerin ihtiyaç konusu cihaz ve hizmetlerini karşılayabilir. 4-Mühendislik hizmetleri, yurtiçi ve yurtdışında mühendislik işlerinde kullanılacak Mühendislik ölçüm aletleri ve makinelerin distribütörlüğünü ve mümessilliğini almak, gerekirse bu makinaların yurtdışından getirilmesini sağlamak. 5-Konusu ile ilgili teknik bürolar kurmak, inşaatlarla ilgili projeler çizmek veya çizdirmek, etütler yapmak. 6-Şirket her türlü akışkanlarla ilgili kaçak tespiti ve bakım işlerini yapabilir gerekli durumlarda pompa, hidrofor, vanalar, kontrol panoları ve armatürlerin alım satımını da yapabilir. 7-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 8-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 9-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 10-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 11-Her türlü bebek mamalarının üretimi, toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 12-Un, şeker ve sütten mamul her türlü gıdaların yaş meyve ve sebzelerin, tahıl ürünlerinin hububat ve bakliyatların, kakaoların, un haline getirilmiş, konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her türlü gıda maddesinin, her türlü yağların toptan ve perakende ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak. 13-Taze ve kuru tüm yiyecekler, meyvalar, marmelatlar, reçel, şekerli ve şekersiz yiyecekler, içecekler ve tüm gıda maddeleri almak, satmak, pazarlamak, ithalat ve ihracatını yapmak.



Geri Dön