16 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? Metrekaresi 4 bin dolardan!

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? Metrekaresi 4 bin dolardan!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde yer alıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar ilçesine bağlı Çengelköy'de inşa ediliyor olan Çengelköy Park Evleri projesi Selimoğlu Group ve Demirland Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Çengelköy Park Evleri projesi 86 adet villa, 73 adet rezidans daire ve 11 adet dükkandan meydana geliyor. Çengelköy Park Evleri projesinde rezidanslar 1+1'den 5+1'e kadar tasarlandı. Çengelköy Park Evleri'nde 4+1, 5+1, 6+1 villalar bulunuyor.


Çengelköy Park Evleri Üsküdar projesinde villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan, rezidansların metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde villalar 1,5 milyon dolardan başlıyor.



Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?


Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Çengelköy Park Evleri Üsküdar projesinde 3 bin 400 metrekare ticari alan yer alıyor. Çengelköy Park Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Çengelköy Park Evleri Üsküdar projesinde villaların büyüklükleri 400 metrekare ile 600 metrekare arasında, konutların büyüklükleri 60 metrekare ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Çengelköy Park Evleri iletişim bilgisi

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön