19 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çengelköy Park Evleri 73 adet daire, 86 adet villa ve 11 adet dükkandan meydana geliyor



Çengelköy Park Evleri İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar Çengelköy'de hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri satılık daire bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Selimoğlu Group ve Demirland Yapı tarafından inşa edilen Çengelköy Park Evleri 73 daire, 86 villa ve 11 dükkandan meydana geliyor. Çengelköy Park Evleri satılık daire tipleri rezidans bloğunda 1+1'nde 5+1'e kadar tasarlandı. Projede 4+1, 5+1 ve 6+1 villa tipide yer alıyor.


Çengelköy Park projesinde rezidans dairelerin alanları 60 metekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. Çengelköy Park villa alanları ise 400 metrekareden 600 metrekareye kadar yükseliyor.


Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları!

Çengelköy Park Evleri'nde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan, villaların metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlıyor.


Çengelköy Park Evleri'nde teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Çengelköy Park Evleri sosyal imkanları arasında yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları bulunuyor.


Çengelköy Park Evleri vaziyet planı!


Çengelköy Park Evleri satılık daire!


Çengelköy Park ulaşım!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Çengelköy Park Evleri iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön