28 / 03 / 2024

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.



WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. 

2013'ün ikinci yarısında temeli atılan projedeki rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 

Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor. 

Projenin yatırım değerinin ise yaklaşık 250 milyon dolar olduğunu ifade eden Çengelköy Park Yönetim Kurulu Üyesi İlker Dönmez, bugüne kadar rezidansm yüzde 60'nın, villa ve konakların ise yüzde 40'nın satışının gerçekleştirildiğini kaydetti. 


KONAK KÜLTÜRÜ GERİ DÖNDÜ

İlker Dönmez, Çengelköy Park Evleri'nde konak kültürünün de yeniden yaşatıldığını vurguladı. 

Dönmez, projeyle ilgili şunları söyledi: "Çengelköy Park Evleri, İstanbul'da Boğaz'a bakan en büyük arsa üzerinde inşa ediliyor. Boğaz'm eşsiz manzarası, özgün mimarisi ile villa yaşamının getirdiği sıkıcı ve tekil yaşamdan sıkılanlar için, komşuluk ilişkilerini geliştirmek isteyenlere hitap eden bir proje. Ayrıca bahçeli ve yatay yaşam imkânının yanı sıra farklı yaşam fırsatları da sunuyor." 


www.cengelkoypark.com


Sabah 


Geri Dön