18 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri'ne yoğun ilgi!

Çengelköy Park Evleri'ne yoğun ilgi!

İstanbul’da hayatı felç eden trafik sorunu, konut almak isteyenlerin lokasyon seçimini artık doğrudan etkiliyor. Projedeki 73 adet daireden oluşan rezidans bölümünün yüzde 80’inin satıldığını açıkladı.



Özellikle oturmak amaçlı konut almak isteyenler, trafikte zaman kaybetmemek için konut seçimlerinde ulaşım akslarına yakın bölgeleri tercih ediyor. Bu özelliklere sahip ender semtlerden biri de Çengelköy. Arsa sıkıntısı nedeniyle bu bölgelerde sınırlı sayıda proje geliştirilebildiğine dikkat çeken Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri’nin bu trendi karşılayan bir proje olduğunu söyledi. Selimoğlu, doğa ile iç içe gelişen projedeki 73 adet daireden oluşan rezidans bölümünün yüzde 80’inin satıldığını açıkladı. 


Çengelköy’de ‘Sultan Makamı’ projesini geliştiren Peker Group’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker de, tarihi dokusuyla eski İstanbul’u hissettiren Çengelköy’de olmalarının işleri kolaylaştırdığını belirterek, “Bizim projemiz Sultan Makamı 67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerinde gelişiyor. 35 blok ve 79 bağımsız bölümden oluşuyor. Ara kat, çatı katı ve bahçe dublekslerinden meydana geliyor. Müstakil havuzlu 9 adet villa, 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daireyi içeriyor.” dedi.


Zaman






Geri Dön