19 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri’nin Çarşı'sı ön talep topluyor!

Çengelköy Park Evleri’nin Çarşı'sı ön talep topluyor!

Selimoğlu ve de Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.



Çengelköy’ün sırtlarından sunduğu Boğaz manzarasının yanı sıra; farklı peyzaj dokusu, göletleri, sosyal olanakları, ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken Çengelköy Park Evleri’nin, 2 bin metrekarelik alanı kaplayan “Çarşı” bölümünde ön talepler toplanmaya başladı. 65 bin metrekarelik arazide; sokakları, dükkânları ve hatta komşularıyla bir mahalle konseptini yaşatan Çengelköy Park Evleri’nin “Çarşı” bölümünün restoran, cafe, pastane, eczane, müzik ve kitap dükkanı, kuaför, kuru temizleme, seyahat acentesi olarak hizmet vermesi planlanıyor. Projeden konut sahibi olanların tüm ihtiyaçlarına yanıt vermesi ve bu kapsamda Çengelköy’ün çekim merkezi olması beklenen “Çarşı” bölümü; geniş bir meydan ve onu çevreleyen dükkânlardan oluşuyor. Ocak 2016’da hizmet vermesi planlanan “Çarşı” bölümünde kapalı alanlar ile açık ve ortak alanlar optimum düzeyde yer alıyor.

 

 

Çengelköy’ün çekim merkezi

Çengelköy Park Evleri’nde “Çarşı” bölümü ile projeden konut alanların tüm ihtiyaçlarını gidermeyi hedeflediklerini belirten Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, “Çarşının meydanı ve dükkânlarıyla Çengelköy’ün çekim merkezi olacağına inanıyoruz” dedi.

 

Demirland’ın ortaklarından İlhami Demir ise, villa, konak ve rezidanstan oluşan proje ile İstanbul’un tarihini sunan Çengelköy’de bir mahalle konsepti yaşatmayı hedeflediklerini, çarşının da bu hedefin en büyük parçasını oluşturduğunu ifade etti.

 

İstanbul’un tarihi Boğaziçi semti olan Çengelköy’de şehir gürültüsünden uzak konumuyla dikkat çeken Çengelköy Park Evleri’nde, ev almak isteyenleri bir evden fazlası bekliyor. 65 bin metrekare arazide, 216 konuttan oluşan projenin rezidans bölümünde, satışın devam ettiği metrekare aralıkları 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak değişiyor. Dubleks’lerin büyüklükleri ise 134 metrekare’den başlayıp 440 metrekare’ye kadar çıkıyor.

 



Geri Dön