26 / 04 / 2024

Çengelköy Park fiyat listesi!

Çengelköy Park fiyat listesi!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından yükselen Çengelköy Park fiyat listesi ‘ne ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz…





İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Çengelköy Park Evleri 86 villa ve 83 rezidans daireden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat ortaklığı taşıyan Çengelköy Park fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Çengelköy Park fiyat listesi ile ilgili ayrıntılar şu şekilde sıralanıyor: 



Çengelköy Park fiyat listesi: 



Çengelköy Park fiyat listesi ‘ne göre projenin villalarında fiyatlar 1 milyon 600 bin dolardan, rezidans dairelerde ise 266 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 



Çengelköy Park ödeme planına göre projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Ağustos ayının ikinci yarısında temeli atılacak olan Çengelköy Park fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi almak için projeye 0216 651 37 94 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Çengelköy Park ne zaman teslim?


Çengelköy Park projesinin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Çengelköy Park projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre, Üsküdar'a 7.2 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin içerisinde, yürüyüş alanları, çarşı, spa merkezi, kapalı havuz, sosyal tesisler ve fitness salonları gibi imkanlar yer alıyor. 


Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön