26 / 04 / 2024

Çengelköy Sultan Makamı fiyat!

Çengelköy Sultan Makamı fiyat!

Firma: Delta Grup, çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat

Proje: Çengelköy Sultan Makamı

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat ortak çalışması ile hayata geçirilen Çengelköy Sultan Makamı fiyat bilgisi dahilinde konutlar minimum 1 milyon 667 bin dolardan satılıyor...




Sultan Makamı Konakları projesi Çengelköy'de Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor.  67 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Çengelköy Sultan Makamı 'nda ara kat, çatı katı ve bahçe dubleksleri şeklinde daire alternatifleri sunuluyor. Çengelköy Sultan Makamı fiyat bilgisine göre daire tutarları 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor. Ayrıntılı olarak Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi şöyle: 


Çengelköy Sultan Makamı fiyat: 


Çengelköy Sultan Makamı fiyat bilgisine göre dairelerin fiyatları 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor. Çengelköy Sultan Makamı fiyat ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 444 44 96 numaralı telefondan edinebilirsiniz. 


Çengelköy Sultan Makamı teslim tarihi  2013 yılının Mayıs ayı şeklinde belirlendi. Banka kredisi kullanarak daire sahibi olmanın mümkün olduğu Çengelköy Sultan Makamı ödeme bilgisinin detayları için satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. Çengelköy Sultan Makamı iletişim ayrıntıları şöyle: 


Çengelköy Sultan Makamı iletişim: 


Çengelköy Sultan Makamı adres:  Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL


Çengelköy Sultan Makamı telefon: 444 44 96


Fax: 0216 460 15 06


Çengelköy Sultan Makamı  web adresi: www.sultanmakami.com.tr


E-Mail: info@sultanmakamı.com



Çengelköy Sultan Makamı kroki: 


Çengelköy Sultan Makamı fiyat!


Telefon: 444 44 96

Web adresi: www.sultanmakami.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön