23 / 04 / 2024

Çengelköyde Mesa'da 494 bin TL!

Çengelköyde Mesa'da 494 bin TL!

Çengelköy Mesa Projesi, İstanbul'dan vazgeçmek istemeyen ama doğadan da kopamayanlar için ideal. Projede fiyatlar 494 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 776 bin TL'ye kadar yükseliyor



Boğaz hattının Anadolu Yakası'nda şu anda satışta olan tek proje Çengelköy'de Mesa; doğa, tarih ve kültürel güzelliklerin kucaklaştığı noktada kaliteli yaşam olanağı sunuyor. İstanbul'dan vazgeçmek istemeyenlere, şimdiki zamanda, geçmiş zamanın güzelliklerini yaşatacak bu projenin tüm detaylarını araştırdık.
Projenin adı: Çengelköy'de MESA
Projenin lokasyonu: İstanbul-Üsküdar
Yapan şirket: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.
Satış pazarlama sorumlusu: Aslı Tokatlı
İnşaata başlama tarihi: Kasım 2008
İnşaatı bitirme tarihi: Nisan 2011
Toplam arsa:100 dönüm
Toplam inşaat alanı:18 bin metrekare
Sosyal donatılar: Kapalı-açık yüzme havuzu,fitness, çocuk kulübü, squash,çok amaçlı salon, 1 adet basketbol, 1 adet voleybol sahası,1 adet tenis kortu,çocuk oyun alanları,yürüme yolları,dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri bulunuyor.
Satılabilir alan: Yüzde 50
Konut ayrıntıları: 62 ila 248 metrekare arasında değişen toplam 298 konut.
Metrekare ortalama satış fiyatı: 6 bin TL
Projenin ayırt edici özelliği: Proje lokasyonu ve neredeyse % 80'i yeşil alana ayrılmış 100 bin metrelik alan üzerinde bölgenin dokusuna uyumlu oluşu ile ön plana çıkıyor.
Boğaziçi Köprüsü'ne olan yakınlığından denizden ulaşım imkanı, arsa çevresindeki tali yollardan giriş-çıkış yapmak suretiyle tamamı yer altında olması ve sadece acil durumlarda trafiğe açılması da projeyi farklı kılan özellikleri arasında.
Anneler için ne düşünüldü: Keyifli mutfak dizaynının yanı sıra bodrum katlarda, her daireye verilen birer adet depo anneler için çok ideal.
Babalar için neler var: Babalar için bin 300 metrekarelik sosyal merkezinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, sauna, squash ve çok amaçlı spor salonu ile yaşamın hızını kesecek aktiviteler bulunuyor.
Çocuklar için neler var: Çocuk kulübü çocukların eğlenceli zamanlar geçireceği şekilde dizayn edilmiş. Ayrıca sitenin araç trafiğine kapalı olması çocukların rahatça hareket etmelerini sağlıyor.
Aileler için neler var: Toplam 80 bin metrekarelik yeşil alanda peyzaj projesine uygun olarak, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, çeşitli çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri de Çengelköy'de Mesa'da yaşayan ailelere temiz ve derin bir nefes aldırıyor.
En yakın okullar: Türk Eğitim Vakfı Türkan Sedefoğlu İlköğretim Okulu projenin hemen yanında. Abidin Gün İlköğretim Okulu 1 kilometre, Kuleli Askeri Lisesi 1 kilometre, Çengölköy Lisesi 400 metre, İMKB Anadolu Kız Meslek Lisesi 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
En yakın poliklinik ve hastaneler: Bahçelievler Sağlık Ocağı 100 metre, Beylerbeyi Sağlık Ocağı 4 kilometre, Boğaziçi Tıp Merkezi 1 kilometre, Özel Çengelköy Ülkü Hastanesi 1 kilometre.
En yakın alışveriş merkezi: Nato Yolu Maxi Alışveriş Merk 1.5 kilometre, Capitol Alışveriş Merkezine 1.3 kilometre uzaklıkta.
Köprülere uzaklığı: Boğaziçi Köprüsü'ne 3 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 4 kilometre.
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com



Geri Dön