25 / 04 / 2024

Cengiz Demirtaş, inşaat malzemeleri şirketi kurdu!

Cengiz Demirtaş, inşaat malzemeleri şirketi kurdu!

Cengiz Demirtaş, kendi yönetim kurulu başkanlığında bir milyon TL sermaye ile Cetaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Aşž"yi kurarak inşaattaki 15 yıl, hazır betondaki 10 yıllık tecrübesini sektöre aktaracak...



İnşaatta 15 yıl, hazır betonda da 10 yıllık tecrübesini yeni bir şirkete aktarmak üzere harekete geçen Cengiz Demirtaş, kendi yönetim kurulu başkanlığında bir milyon TL sermaye ile Cetaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Aşž"yi kurdu.

Demirtaş Plaza Rüzgarlıbahçe Mahallesi çınar Sokak No.3 K.5 Ofis 1 Beykoz adresinde kurulan şirketin ana sözleşmesi ve ve İTO"ya kaydı 4 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirildi.
İnşaat malzemeleri, tuğla, tahta ve gibi diğer yapı materyallerinin perakende ticaretini yapacak olan şirket, aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında gayrimenkul ile ilgili alım satım yapmak, bu faaliyetleri ile ilgili olarak temsilcilikler ve şubeler açmak, danışmanlık hizmetleri vermek, inşaat ve taahhüt hizmetleri vermek gibi bir takım görevleri üstlenebilecek.

Cengiz Demirtaş"ın yönetim kurulu başkanı olduğu şirkette Engin Arıkan başkan yardımcılığı yaparken Ahmet Kantar"da yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön