23 / 04 / 2024

Cengiz Ergün Saat Kulesi Meydanı'nı inceledi!

Cengiz Ergün Saat Kulesi Meydanı'nı inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyaretleri kapsamında, Büyükşehir’e devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyareti sırasında, ilçe belediyesinden devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır eşlik etti. Saat Kulesi Meydanı’nda çalışmaların başladığını belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, meydandaki peyzaj çalışmalarının detayları hakkında bilgi verdi. Çakır, Saat Kulesi Meydanı’nın sert zeminlerinde traverten, bazalt kaplama, wash koro malzemeleri ve 8 adet ahşap bank kullanılacağını belirtti. Bitkisel uygulamalarda özel palmiyeler kullanılacağını ve galvenize kaplamadan özel şekiller verileceğini belirten Çakır, çalışma tamamlandığında çok güzel bir peyzaj düzenlemesi olacağını aktardı.

Kırkağaç’a Güzellik Katacağız

Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve ayrım yapmadan tüm ilçelere eşit hizmet götüreceklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçelerimize geçmiş dönemde Manisa merkezinde gerçekleştirdiğimiz güzel hizmetlerin aynısını ulaştırmak için planlamalarımızı yaptık. Kırkağaç ilçemizin de merkezinde olan Saat Kulesi Meydanı’nın Büyükşehir Belediyemize devrolmasıyla birlikte burada özel bir peyzaj düzenlemesi yaparak, vatandaşlarımıza vakit geçirebilecekleri sosyal bir alan kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön