19 / 04 / 2024

Cengiz Zeybek: Kentsel dönüşüm huzuru getirecek!

Cengiz Zeybek: Kentsel dönüşüm huzuru getirecek!

Cengiz Zeybek "Adana'nın her geçen gün daha ileriye gitmesi için, güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum." dedi.



AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri  Adana  Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


AKAMDER Adana ya yeni atanan il Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek e yaptığı hoş geldiniz ziyaretinde sıcak ve samimi bir ortam hakim oldu. Aynı zaman da Adana lı olan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Adana nın yabancısı olmadığını doğup büyüdüğü bu toprakların artık bir an önce adli vakalarla anılmaması gerekliliğine dikkat çekti. 

Ziyarette AKAMDER Başkanı Adana Emniyet müdürü Cengiz Zeybek'e başarı dileklerini ilettikten sonra,"Adana nın Asayiş konusunda hassas vilayetlerden biri olduğunu dikkat çekti.Bunun bertaraf edilmesinin kaçınılmaz olduğunu bunun içinde kentsel dönüşümün bir fırsat bir şans olduğunun "altını çizdi. Başkan Karslıoğlu "hep birlikte bu şanslığın artık yok edilerek kentsel dönüşüm uygulamalarının şansa dönüştürülmesini" ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de, "Adana'nın her geçen gün daha ileriye gitmesi için, güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum." diye konuştu. 


Adana Bölge


Geri Dön