20 / 04 / 2024

Century 21, emlak ilan portallarına portföy entegrasyonunu tamamladı!

Century 21, emlak ilan portallarına portföy entegrasyonunu tamamladı!

Dünyanın lider gayrimenkul firmalarından birisi olan Century 21, yeni CRM sisteminin ve intranet altyapısının Türkiye'nin lider emlak ilan portallarına portföy entegrasyonunu tamamladı.



Tamamen yenilenmiş olan www.century21.com.tr web projesiyle Century 21, www.milliyetemlak.com emlak ilan portalı ile entegrasyon sunuyor.

 

Gayrimenkul sektöründe bir ofisin en çok zaman harcadığı işlerin başında sahip olunan portföylere ait bilgi, fotoğraf ve videoların emlak ilan sitelerine girişi ve güncelliğinin korunması için bilgisayar başında geçen zaman geliyor. Century 21 ofislerinin gayrimenkul ilanları hem www.century21.com.tr kurumsal web sitesinde, hem de www.milliyetemlak.com emlak ilan sitesi ile aynı anda ve aynı bilgilerle anında yayına giriyor. Herhangi bir bilgi üzerinde değişiklik yapıldığında tekrar güncelleniyor veya gayrimenkulün satışı/kiralaması tamamlandığında, ilgili web sitelerinde de yayından kalkıyor. Gayrimenkul profesyonelleri için büyük kolaylık ve zaman tasarrufu sunan bu yenilik, daha kontrollü bir portföy ve müşteri yönetimi sağlıyor.

 

İçinde barındırdığı harita bazlı aramalarla portföyün etrafındaki (Hastane, okul, AVM, metro durakları gibi) önemli mekanları gösterebilme, tablet cihazlarla ve akıllı telefonlarla uyumluluk, müşteri ve portföylere ait ajanda, iş ve notların takibi gibi kolaylıklar sağlıyor.  Müşteri-talep-portföy ilişkisi temelli iş akışları ve benzeri pek çok yenilik içeren web tabanlı yeni sistem, tüm Century 21 Gayrimenkul ofislerinin ve Century 21 müşterilerinin kullanımına sunuldu.

 

Söz konusu yenilikleri Century 21 ile birlikte geliştiren Anahtar Teknoloji, "REOS Emlak Sistemi" ürününe yeni entegrasyonları eklemeye devam ediyor. Century 21 bunun yanı sıra, pek çok yenilikçi iş fikirlerini ve sektörel işbirliği fırsatlarının da sisteme eklenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.



Milliyet


Geri Dön