26 / 04 / 2024

ceplekazan.com sonuçları belli oldu! İşte tam liste!

ceplekazan.com sonuçları belli oldu! İşte tam liste!

5 kişinin Milpark'tan ev, 15 kişinin 2011 model Renault Fluence, 80 kişinin ise 160 bin TL değerinde para yüklü kart kazandığı ceplekazan.com sonuçları belli oldu...



ceplekazan.com'un sonuçları 13 Ocak'ta açıklandı. 31 Aralık'ta sona eren kampanyada 5 kişiye Milpark'tan ev, 15 kişiye 2011 model Renault Fluence, 80 kişiye ise 160 bin TL değerinde para yüklü kart hediye edildi.

Kampanyaya SMS ile katılanların kazandıkları ödüller şöyle;

5 kişiye Milpark Beylikdüzü'nde süper lüks 5 daire

Önce güvenlik!
Site içi güvenlik, 24 saat kapalı devre kamera ile izleme yapılacak şekilde bir sistem kurularak, özel güvenlik görevlileri tarafından sağlanmaktadır.
Ayrıca yangın merdiveni ve ortak alanlarda; yangın ihbar alarm sistemi, otoparklarda sprigler yangın söndürme sistemi, deprem algılama ve kaçak detektörlü kesme vanalı doğalgaz sistemi ve her katta yangın dolabı yer almaktadır.
Sosyal Alanlar
Yetişkin ve çocuk yüzme havuzlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanları, kreş ve yürüyüş alanları ve bisikletler için park alanları bulunmaktadır.
Beyaz Eşya
Her dairede Buzdolabı, Bulaşık Makinası, Doğalgaz kullanımlı dörtlü ocak ve ocak üstü aspiratör bulunmaktadır.

Ev kazanan 5 kişi şöyle;

15 kişiye 2011 Model Renault Fluence

Renault Fluence aerodinamik kanunları, pürüzsüz ve dengeli çizgileri ile birleştirerek mükemmel bir sedan ortaya koyuyor. Akıcı ve dinamik tasarım, beklentinin ötesinde geniş bir iç mekan ile bütünleşiyor. Renault'un teknolojiye duyduğu tutkunun güncel bir yansıması olan Renault Fluence üstün seviyede teknolojik ekipmanlar ile donatıldı. 'Eller serbest' Renault kartı ile motorun çalıştırılmasını, kapıların açılıp kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik kartın cebinizde olması yeterli... Renkli ekranlı entegre Carminat Tomtom ® navigasyon sistemi torpido paneli ile mükemmel şekilde bütünleşiyor.
Süprizsiz bir yolculuk için ... '3D sound by Arkamys ®', üst düzey ses düzeni ile Bluetooth fonksiyonunu birleştirerek sıradışı bir ses kalitesi sağlıyor.
çift bölgeli elektronik klima, her yolcunun kendisine en uygun sıcaklığı seçmesini sağlayan bireysel ısı konforu sunuyor.
Sadece sizin değil, aynı zamanda sevdiklerinizin konforu için Renault Fluence!

80 kişiye toplam 160.000 TL değerinde Para Yüklü Kart ( İşbankası Maxi Kart ).

80 kişi 2.000 TL değerinde hediye kartı kazanacak. Her bir kartta 2.000 TL yüklü olacaktır. Ön ödemeli bu kartlar 17.02.2011 “ 17.04.2011 tarihleri arasında ürün alışverişi karşılığında kullanılabilir niteliğinde.

Ceple Kazan kampanyasıyla hediye kazananların tam listesi için tıklayın

http://www.ceplekazan.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön