25 / 04 / 2024

Çerkezköy Cumhuriyet'teki piknik alanı yenileniyor!

Çerkezköy Cumhuriyet'teki piknik alanı yenileniyor!

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Vahap Akay, çalışmalarda önceliği park ve oyun alanına vereceklerini söyledi.



Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, piknik alanını daha modern ve kullanışlı hale getirmek için çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek, çalışmalarda önceliği bin 300 metrekarelik bir alana çocuklar için park ve oyun alanının yapımına vereceklerini söyledi. Akay ayrıca, 2 bin 600 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu yapılacağını ve mevcut spor sahalarını kaldırarak yerlerine basketbol, voleybol ve tenis sahalarının yanı sıra çeşitli fitness aletlerinin de alana yerleştirileceğini sözlerine ekledi. 


OTURMA GRUPLARI DEĞİŞİYOR 


Piknik Alanı'na gelen vatandaşların araçlarını park edebilmeleri için 7 bin Piknik alanı yenilenecek metrekarelik bir park alanı oluşturacaklarını da ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Piknik Alanımızda bulunan oturma gruplarını değiştireceğiz. 


İlk etapta 100 tane yeni oturma grubu ile 30 adet barbekü koyacağız. Piknik Alanımızdaki çimler elden geçirilecek ve çim olmayan bölgeler çimlendirilecek. Otomatik sulama sistemine geçilecek ve çöp kovaları yenilenecek" şeklinde konuştu. 


DAHA MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK 


Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Piknik Alanı'nın çevresine 530 metre çevre duvarı yapacaklarını ve bir de konser alanı oluşturacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Yapacağımız düzenlemelerin ardından Piknik Alanımız daha modern ve kullanışlı hale gelecek" ifadelerini kullandı. 


Tekirdağ Avrupa Gazetesi


Geri Dön