24 / 04 / 2024

Çerkezköy Türkan Saylan Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Çerkezköy Türkan Saylan Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy ve Saray ilçelerinde bazı incelemelerde bulundu.




Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy  ve Saray ilçelerinde bazı incelemelerde bulundu.


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla sohbet edip, Özcan Sokakta yapılan çalışmaları inceleyen daha sonra da DSi  tarafından yapılan Hükümet Caddesi Köprüsü ve Çerkezköy Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi.


 Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kavakdere dere ıslahının  ihalesinin  yapıldığını belirten Başkan Albayrak  burada kısa süre içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalara  başlayacağını söyledi. Başkan Albayrak ayrıca  Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu.


Saray ilçesinde de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu'yu işyerinde ziyaret eden Albayrak Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı da makamında ziyaret etti ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.  Albayrak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

 



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön