19 / 04 / 2024

Çerkezköy'deki 7 arsa için ihale yapıldı!

Çerkezköy'deki 7 arsa için ihale yapıldı!

Hazineye ait yerler Çerkezköy Mal Müdürlüğü'nde ihale edilmeye başlandı. Kızılpınar ve İstasyon Mahallesi'nde bulunan 7 ayrı arsa için bu hafta ihale yapıldı. İhalelerin çoğunda talipli çıkmadığı için satış gerçekleştirilemedi.




Geçen yıl Çerkezköy'de bulunan 2/B arazileri ile ilgili Milli Emlak Müdürlüğü, hukuki çalışmaları tamamlayarak hak sahiplerine tebligatları tamamlamıştı. 


Hazineye ait yerler Çerkezköy Mal Müdürlüğü'nde ihale edilmeye başlandı. Kızılpınar ve İstasyon Mahallesi'nde bulunan 7 ayrı arsa için bu hafta ihale yapıldı... İhalelerin çoğunda talipli çıkmadığı için satış gerçekleştirilemedi. 


Hazineye ait yerler Çerkezköy Mal Müdürlüğü'nde ihale edilmeye başlandı. 


Bir ihalede katılımcıların evrak eksikliği nedeniyle iptal edildiği öğrenildi Çerkezköy'de bulunan tüm 2/B arazilerinin hukuki çalışmaları tamamlanarak hak sahiplerine ödeme usul ve esaslarına ilişkin tebligatlar geçen yıl yapılmıştı. Bu yılda ihale ile satışlarına başlandı. Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü Çerkezköy Mal Müdürlüğü'nde 7 ayrı ihale yapılarak Kızılpınar ve İstasyon Mahallesi'nde bulunan hazineye ait arsalar satışa çıkarıldı.İhalelerin çoğunda talipli çıkmadığı için satış gerçekleştirilemedi. 

Bir ihalede katılımcıların evrak eksikliği nedeniyle iptal edildiği öğrenildi HAZİNE ARAZİLERİ İHALEYLE SATILIYOR Çerkezköy Mal Müdürlüğü, gazete, internet ve Kaymakam!ık'da yapılan ilanların ardından Kızılpınar ve İstasyon'da bulunan 7 ayrı arsa için ihale yaptı. Perşembe ve Cuma günü yapılan ihalelerde Kızılpınar'da 5 ayrı imar durumunda konut alanı görünen arsa satışa sunulurken, İstasyon Mahallesi'nde bulunan iki ayrı imar durumunda yol-konut alanı-park görünen arsa satışa sunuldu. İhalelerden ilk 4'ü Perşembe günü yapıldı. İkisi sabah ve ikisi öğleden sonra olmak üzere gerçekleştirilen ihaleler Kızılpınar'daki arsaları kapsadı. İlk ihale Kızılpınar'da bulunan yüzölçümü 564,06 metrekare hazine hissesi 466,05 metrekare olan konut alanı arsa için yapıldı. Tahmini bedeli 75 bin TL olan arsa açık teklif usulü ile ihale edildi. İhale katılımcıların evrak eksikliği nedeniyle iptal edildi. Daha sonra yapılan Kızılpınar'daki diğer arsa ihalelerinden iki tanesi talipli çıkmadığı için satış gerçekleştirilmezken, bir arsanın satışı yapıldı. 


Mal Müdürlüğü'nde oluşturulan Komisyon cuma günü ise İstasyon Mahallesi'nde bulunan imar durumunda yol-konut alanı-park olarak görünen arsaların ihalesini yaptı. 


İhalesi yapılan arsaların tahmini bedelleri 75 bin TL ile 97 bin 500 TL arasında değişti


Çerkezköy Gazetesi


Geri Dön