28 / 03 / 2024

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.




Teski  tarafından Ekşim 2015 yılında  temeli atılan Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı.


Gazi Osman Paşa Mahallesinde gerçekleştirilen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra Genel Sekreter Oral Karakaya, Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile Daire Başkanları işle çok sayıda vatandaş katıldı.


Yaklaşık 3 bin 480 n metre yapılan ve yaklaşık 7 Milyon liraya nal olan inşaatla İmar Sitesi ve çevresinde meydana gelen  sel baskınları önlenmiş oldu.


Açılışta konuşan Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay inşaatın hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy’e hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirterek “ Bu başarının sahibi sizsiniz. Bundan sonra sadece hizmet vardır” dedi.


Albayrak Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön