28 / 03 / 2024

Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi!

Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi!

Firma: Yunusoğlu İnşaat

Proje: Dalyan Prestige

Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi ilk etap için bu yıl nisan ayı olarak belirlendi. Dalyan Prestige Çeşme projesinde villa fiyatları 600 bin dolardan başlıyor...




Dalyan Prestige Villaları projesi  İzmir  Çeşme'de Aya Yorgi Koyu'nda hayata geçiriliyor.  Dalyan Prestige  Villaları projesi  Yunusoğlu İnşaat  tarafından inşa edildi.


Dalyan Prestige Villaları Çeşme projesi 30 adet müstakil villadan oluşuyor. Denize sıfır olan Dalyan Prestige Villaları projesinin plajı ve özel iskelesi bulunuyor.



Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi!


Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi ilk etap için bu yıl nisan, ikinci etap için haziran ayı olarak belirtiliyor. Dalyan Prestige Villaları projesi 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Dalyan Prestige Villaları Çeşme projesinde fiyatlar 600 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Dalyan Prestige Villaları'nda banka kredili ödemeler de yapılıyor.


Dalyan Prestige Villaları projesinde 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. Dalyan Prestige Villaları projesinde konutların büyüklükleri 230 ila 400 metrekare arasında değişiyor.



Dalyan Prestige güncel fiyatları için tıklayın!


Adres : Dalyan Mah. 4321 Sok. Çeşme/İzmir


Tel : 0232 238 54 44

Web : http://www.dalyanprestige.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Dalyan Prestige Villaları projesi güncel fiyat!


projeye sor



Geri Dön