24 / 04 / 2024

Çeşme Jardin Eden'de fiyatlar 1.3 milyon TL'den başlıyor!

Çeşme Jardin Eden'de fiyatlar 1.3 milyon TL'den başlıyor!

Firma: Pana Yapı

Proje: Çeşme Jardin Eden

Pana Yapı'nın, Çeşme'nin en büyük projesi olarak hayata geçirdiği ve 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan 'Çeşme Jardin Eden'in lansmanı, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi.



Pana Yapı’nın, Çeşme’nin en büyük projesi olarak hayata geçirdiği ve 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan ‘Çeşme Jardin Eden’in lansmanı, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi. Güney Fransa mimarisiyle Ege mimarisinin senteziyle oluşan konsept proje ‘Çeşme Jardin Eden’de fiyatlar 1 milyon 385 bin TL’den başlıyor.


Bu yılın başlarında yayınlanan ‘dünyada gidilmesi gereken 52 yer’ listesinde yer alan Çeşme’de, Pana Yapı’nın hayata geçirdiği projesi Jardin Eden Çeşme görücüye çıktı. Pana Holding CEO’su Kürşat Ufuk,  Pana Yapı  İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz ve holding yöneticilerinin ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen Jardin Eden’in lansmanına çok sayıda davetli katılım gösterdi.


Lansmanda proje ile ilgili detaylı bilgi aktaran Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Çeşme’nin en güzel koylarından birinde yer alan Jardin Eden’in bölgede benzeri olmayan bir proje olduğunu kaydederek, Çeşme; tarihi, kültürü, mimarisi doğal güzellikleri, dünyaca ünlü destinasyonlarla yarışan, zengin mutfağı ile dünyada kendinden övgüyle söz ettiren bir ilçemiz. Tüm dünyanın hayran olduğu lokasyonlardan biri olan Çeşme’de hayranlık uyandıracak bir projeyi hayata geçiriyoruz. İsmini de, adeta cennetten bir köşe olan Çeşme’yi yansıtması için Jardin Eden, yani “cennet bahçesi koyduk” diye konuştu. Şaşmaz, 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Jardin Eden Çeşme’nin ön taleple satışının yüzde 30’unun gerçekleştiğini vurguladı. 


Çeşme Jardin Eden de fiyatlar 1.3 milyon TL den başlıyor!


Jardin Eden’in tüm özellikleriyle bir konsept proje olduğuna dikkat çeken Şaşmaz, toplam 124 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Jardin Eden bünyesinde farklı büyüklük ve konumlarda, geniş bahçe alanlarına sahip, 3+1, 4+1 ve 6+2 tiplerinde 118 villa bulunduğunu söyledi. 


Bu villaların Güney Fransa ve Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlandığını ifade eden Şaşmaz, “Projemiz, Jardin Eden’in tümü ile deniz manzarasına hakim bir konumda tasarlanarak; ferah meydanları, lavanta çiçekleri arasındaki keyifli yürüyüş yolları, ıhlamur kokuları arasındaki bisiklet parkurları, küp taşlı yolları, taş duvarları, kemerleri, seyir terasları, huzur vadeden kameriyeleri, zeytin atölyesi ve isteğe bağlı olarak işlenebilen bahçe alanlarıyla Çeşme’yle bütünleşen bir proje olmasını hedefledik” dedi. Şaşmaz, projenin satışa açılan ilk etabının beklenildiği şekilde yoğun bir ilgi gördüğünü kaydetti. 


Çeşme Jardin Eden de fiyatlar 1.3 milyon TL den başlıyor!


Çeşme’nin en özel projesi

Çeşme’nin en büyük projesi ‘Jardin Eden Çeşme’; 10 farklı villa seçeneği ile 118 villa ve toplam 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşuyor. Yüksek standartlara sahip ‘Jardin Eden Çeşme’ Ege’de kaliteli ve ayrıcalıklı yaşamın kapılarını aralıyor. 


‘Jardin Eden’ mimari tasarımıyla; tarihi, kültürü, mimarisi ve doğal güzellikleriyle, Bordeaux, Abu Dabi, Barcelona, Sydney gibi dünyaca ünlü destinasyonlarla yarışan Çeşme ile de bütünleşmiş durumda.


Çeşme’nin en güzel konumlarından birinde, cennet bahçesi güzelliğinde, her villanın ve her sokağın denize baktığı ‘Jardin Eden’in sosyal olanakları arasında özel havuzlar, çocuk havuzları, fitness, sauna ve hamamın yanı sıra; akıllı ev sistemi, yerden ısıtma sistemi, arıtma su sistemi, usb prizler, güvenlik hizmetleri dahilinde 24 saat özel güvenlik ve housekeeping hizmetleri de yer alıyor. ‘Çeşme Jardin Eden’ Ilıca Plajı ile Alaçatı merkeze de 6 km mesafede bulunuyor.



www.panayapi.com 

4448011


Haber Yeni Birlik'te şu şekilde yer aldı



Pana Yapı'nın, Çeşme'nin en büyük projesi olarak hayata geçirdiği ve 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan 'Çeşme Jardin Eden'in lansmam, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi. Güney Fransa mimarisiyle Ege mimarisinin senteziyle oluşan konsept proje 'Çeşme Jardin Eden'de fiyatlar 1.385.000 TL'den başlıyor. 


Çeşme'nin en güzel konumlarından birinde, cennet bahçesi güzelliğinde, her villanın ve her sokağın denize O fi âM«baküğı 'Jardin Eden'in sosyal olanakları arasında özel havuzlar, çocuk havuzları, fitness, sauna ve hamamın yanı sıra; akıllı ev sistemi, yerden ısıtma sistemi, arıtma su sistemi, usb prizler, güvenlik hizmetleri dahilinde 24 saat özel güvenlik ve housekeeping hizmetleri de yer alıyor. 'Çeşme Jardin Eden' Ilıca Plajı ile Alaçatı merkeze de 6 km mesafede bulunuyor. 


Yeni Birlik


Haber Habertürk'te şu şekilde yer aldı


Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Çeşme’yi yansıtması için projenin ismini Jardin Eden, ‘cennet bahçesi’ koyduklarını belitti. 124 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen proje, 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşuyor. 3+1, 4+1 ve 6+2 tiplerindeki villalar ila 325 metrekare arasında değişiyor. Villaların fiyatları ise 1 milyon 385 bin TL’den başlayıp, 2 milyon 500 bin TL’ye kadar yükseliyor.

İki etaptan oluşan projenin, ön taleple yüzde 30’u satılırken, ilk etap teslimlerinin Mayıs 2017’de yapılması bekleniyor. İstanbul Fikirtepe’deki projelerinden de bahseden Şaşmaz, Brooklyn Park’ın teslimlerini 29 Ekim’de yapmayı planladıklarını, Brooklyn Life’ın temellerini ise haziranda atacaklarını belirtti. Brooklyn City, Brooklyn Dream ve Brooklyn Family’in ruhsat aşamasında olduğunu belirten Şaşmaz, ekimde Brooklyn City’nin, haziranda ise Brooklyn Dream’in yıkımlarına başlayacalarını söyledi.


Habertürk


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


 Fikirtepe'de 5 adada yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınan Pana Yapı, 118 villa ve 60 rezidanstan oluşan Jardin Eden projesiyle Çeşme'ye girdi. 



Fikirtepe'de 5 adada kentsel dönüşüm çalışmaları yürüten Pana Yapı, Jardin Eden projesiyle Çeşme'ye gitti. 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan 'Çeşme Jardin Eden'in lansmanı, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi. Güney Fransa mimarisiyle Ege mimarisinin senteziyle oluşan konsept proje 'Çeşme Jardin Eden'de villaların büyüklükleri 180 metrekare üe 350 metrekare arasında. Kendi özel plajı da bulunan projede fiyatlar 1 milyon 385 bin TL'den başlıyor. 


Yatırım bedeli 150 milyon lira Projenin basın toplantısında konuşan Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Çeşme'nin en güzel koylarından birinde yer alan Jardin Eden projesinin aynı zamanda tarihi, kültürü, mimarisi, doğal güzellikleri ve dünyaca ünlü destinasyonlarla yarışan zengin mutfağı ile dünyada kendinden övgüyle söz ettiren bir üçede bulunmasıyla da ayrıştığını kaydetti. Çeşme'de hayranlık uyandıracak bir projeyi hayata geçireceklerini anlatan Şaşmaz, "İsmini de, adeta cennetten bir köşe olan Çeşme'yi yansıtması için Jardin Eden, yani "cennet bahçesi koyduk" diye konuştu. 150 müyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Jardin Eden Çeşme'de villaların 3+1 ve 6+2 şeklinde tasarlandığını aktaran Şaşmaz, villaların büyülüğünün ise 180 metrekare üe 350 metrekare arasında değiştiğini belirtti. 10 farklı tipte villanın olduğu projede her villa kendisine özel havuza sahip. Projede fiyatlar ise 1 müyon 385 bin TL ile 2.5 milyon arasında değişiyor. Projenin 44 yılla 3 rezidanstan oluşan ilk etabının, ön taleple satışının yüzde 30'unun gerçekleştiği vurgulandı. 


İsteyen zeytinini kendisi yapacak 


Mahir Şaşmaz, rezidansların dış görüntüsünün ise konak şeklinde tasarlandığını belirterek, 6 ayrı konakta yer alan 60 rezidanstaki dairelerin büyüklüklerinin ise 30 metrekare üe 80 metrekare arasında olduğunu aktardı. Villaların Güney Fransa ve Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlandığını ifade eden Şaşmaz, 60 dönümün peyzaj alanına ayrüdığı Jardin Eden'in tümü üe deniz manzarasına hakim bir konum % da tasarlandığını ifade ederek "Taş duvarları, kemerleri, seyir terasları olan projede hobi bahçeleri yaptık. İsteyen buradaki zeytin atölyesinde kendi zeytinini üretebilecek" dedi. 


Dünya



Haber Akşam'da şöyle yer aldı;


PANA Yapı'nın, Çeşme'nin en büyük projesi olarak hayata geçirdiği ve 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan 'Çeşme Jardin Eden' pdrojesi 1.385.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Güney Fransa mimarisiyle Ege mimarisinin senteziyle oluşan proje, 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriiyor. Pana Yapı İnşaat Grup Başkam Mahir Şaşmaz, Jardin Eden Çeşme'nin ön taleple satışının yüzde 30'unun gerçekleştiğini vurguladı. 


Akşam 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


PANA Yapı, 118 villa ile 60 rezidanstan oluşan  Çeşme Jardin Eden  (Cennet Bahçesi) projesini görücüye çıkardı. Ön talep döneminde projenin yüzde 30'unun satıldığını belirten Pana Yapı İnşaat Grup Başkam Mahir Şaşmaz, 124 bin metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde inşa edilecek projede fiyatların 1 milyon 385 bin liradan başladığım kaydetti. Jardin Eden Çeşme'de geniş bahçe alanlarına sahip, 3+1,4+1 ve 6+2 tiplerinde 118 villa bulunduğunu söyleyen Şaşmaz, "Mimarisiyle ve konseptiyle Çeşme'yle bütünleşen bir proje inşa ediyoruz. Tüm evlerimiz deniz görecek" dedi. 


Sözcü




Haber Yeni Asya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Dünyada gidilmesi gereken 52 lokasyondan biri listesinde yer alan Çeşme'de hayat bulan 'Jardin Eden (Cennet Bahçesi) satışa çıktı. Pana Yapı tarafından inşa edilen 'Jardin Eden, Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villası ve sunduğu hayat tarzıyla dikkat çekiyor. Her biri birbirinden farklı 118 villa ve toplam 3 ayrı konakta 40 rezidanstan oluşan ve toplam 124 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilen 'Çeşme Jardin Eden, az katlı yatay hayat tarzını yansıtan konseptiyle Eğede eşsiz bir hayatın kapılarını aralıyor. Pana İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, projenin şimdiden yüzde 30'unun satıldığını belirterek, "Villa fiyatlarımız bir milyon 385 bin TEden başlıyor. Projemizi 19 Mayıs 2017'de tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. Mahir Şaşmaz, 'Çeşme Jardin Eden projesinde farklık büyüklük ve konumlarda geniş bahçe alanlarına sahip 3+1,4+1 ve 6+2 tiplerinde 118 villa bulunduğunu söyledi. 




Yeni Asya




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Pana Yapı, yeni projesi 'Çeşme Jardin Eden'i satışa çıkardı. Güney Fransa ve Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan projede fiyatlar 1 milyon 385 bin liradan başlıyor.


Çeşme'de kendine özel bir koyda 150 milyon lira yatırımla projelendirilen Çeşme Jardin Eden'de satışlar başladı. Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Çeşme'nin en güzel koylarından birinde yer alan Jardin Eden'in bölgede benzeri olmayan bir proje olduğunu söyledi. Şaşmaz, bu yılın başlarında yayınlanan 'dünyada gidilmesi gereken 52 yer' listesinde yer alan Çeşme'de proje yapmanın kendilerini heyecanlandırdığına da vurgu yaparak, "Çeşme'de hayranlık uyandıracak bir projeyi hayata geçiriyoruz. İsmini de, adeta cennetten bir köşe olan Çeşme'yi yansıtması için Jardin Eden, yani "cennet bahçesi koyduk" dedi. 


Fiyatların l milyon 385 bin liradan başladığı sitede, villa ve rezidansların yüzde 30'u ön talep döneminde satıldı. Mimarisiyle iddialı 124 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Jardin Eden bünyesinde farklı büyüklük ve konumlarda, geniş bahçe alanlarına sahip, 3+1, 4+1 ve 6+2 tiplerinde villa bulunuyor. Villaların Güney Fransa ve Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlandığı belirtiliyor. 


Kapısı denize açılıyor 


Projeyi tümü ile deniz manzarasına hakim bir konumda tasarladıklarını belirten Sasmaz, her villanın ve her sokağın denize baktığını söyledi. Projenin donatıları ise özel havuzlar, çocuk havuzları. fitness, sauna ve hamam seklinde sıralandı. Bisiklet yolları da projede kapsamında yer aldı.



Yeni Şafak



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dizi yapımcısı Pana Holding'in inşaat firması Pana Yapı rotasını Çeşme'ye kırdı. Firma 150 milyon liralık yatırımla 118 villa ve 60 rezidans inşa edecek. Proje, Mayıs 2017'de bitirilecek. 


EŞKIYA Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile dikkat çeken PANA Holding'in bünyesindeki Pana Yapı, yeni bir konut yatırımı için rotasını  İzmir  Çeşme'ye çevirdi. 118 villa ve 60 rezidans daireden oluşan Jardin Eden projesi 150 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. 124 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin toplam büyüklüğünün 250 milyon lira olduğunu söyleyen Pana Yapıînşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz "Güney Fransa ve Ege sentezi olacak projemizde her villanın havuzu olacak. Bunun dışında ayrı havuz alanlan da yer alacak. 60 dönüm peyzaj alanı bulunan projede tüm evler deniz görecek. Projeye ait bir de plajımız yer alacak" dedi. 


44 villa ve 35 rezidans yer alan birinci etap bölümünde konutların yüzde 30'unu sattıklarını belirten Şaşmaz, villaları Mayıs 2017'de teslim edeceklerini dile getirdi. Villa fiyatlarının 1 milyon 400 Pana Holding CEO'su Kürsat Ufuk (solda) Mahir Şaşmaz ve Murat Aydınlı lansman toplantısında projeyi birlikte tanıttı. Bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Şaşmaz, 30 ile 80 metrekare arasında olan rezidans dairelerin fiyatlarının da 500 bin liradan başladığını dile getirdi. Çeşme Jardin Eden projesi Ilıca Plajı ile Alaçatı merkeze de 6 kilometre mesafede bulunuyor. 


5 YİLDA 5 BİN KONUT 

PANA Holding CEO'su Kürşat Ufuk "Fikirtepe'de 20 şirket bir araya gelip Fikirtepe Platformu'nu kurduk, sorunlar çözülüyor. 10 projede temel atılacak" dedi. Fikirtepe'de 5 adada proje geliştirdiklerini, 5 yılda 5 bin konut üretmeyi hedeflediklerini belirten Şaşmaz "Bağdat Caddesi ve Üsküdar'da proje geliştiriyoruz. Çeşme'de yeni yatırımlar planlıyoruz" diye konuştu. 


Star


projeye sor



Geri Dön