24 / 04 / 2024

Çeşme Mamurbaba Palma Evleri'nde 435 bin Euro'ya!

Çeşme Mamurbaba Palma Evleri'nde 435 bin Euro'ya!

Çeşme'nin Mamurbaba semtinde inşa edilen Mamurbaba Palma Evleri'nde fiyatlar 435 bin Euro'dan başlıyor



FD Yapı'nın  İzmir  Çeşme'nin Mamurbaba semtinde inşa ettiği Mamurbaba Palma Evleri, 7 bin 400 metrekare üzerinde 9 tripleks villadan oluşuyor.

Bodrum katı, giriş katı ve birinci katla birlikte 480 metrekare kullanım alanına sahip her villada 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzu ve peyzaj uygulamalı bahçe bulunuyor.

Yaşamın başladığı projede satışta kalan 6 konut bulunuyor.

Her villanın bodrum katında 2 yatak odası, 1 çok amaçlı salon, açık mutfak, WC/duş ve makine dairesi yer alıyor. Villaların zemin katlarında; ebeveyn banyolu yatak odası, WC/duş, mutfak ve yemek köşesi, TV köşesi, şömine köşesi ve kış bahçesi bölümleri bulunuyor. Birinci katların oturma planında ise; ebeveyn yatak odası ve 2 banyolu oda yer alıyor.

Fiyatların 435 bin Euro ile 550 bin Euro arasında değiştiği Mamurbaba Palma Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Tüm bankalardan konut kredisi kullanılabilen projeye Yapı Kredi Bankası Çeşme Şubesi ve İş Bankası Gündoğdu Şubesi ile yapılan anlaşmalarla daha düşük faiz oranlarından konut  kredisi kullanılıyor.

Mamurbaba Palma Evleri; İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 40 dakika, Çeşme'ye, Alaçatı Sörf Merkezine ve en yakın alışveriş merkezine 5 dakika mesafede bulunuyor.

www.fdyapi.com
[email protected] 
0232 - 723 04 06


Geri Dön