29 / 03 / 2024

Çeşme Marina'da çalışmalara hız verildi

Çeşme Marina'da çalışmalara hız verildi

25 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile kiralanan Çeşme Marina'da çalışmalara hız verildi



IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding ile marina yatırım ve işletmeciliği sektöründe öncü Camper & Nicholsons Marinas International ortaklığında, 25 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile kiralanan Çeşme Marina'da çalışmalara hız verildi.

IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding'in inşaat şirketi olan İçtaş İnşaat'ın yaptığı Çeşme Marina'da, teknelere yönelik fonksiyon ve konforu iyileştirme amaçlı düzenlemeler için, Marintek ve Technomarine yüzer iskele firmaları ile anlaşma imzalandı. Bir şehiriçi marinası olan Çeşme Marina, yatçıların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sunacağı en son teknolojik ürün ve hizmetler ile birlikte, Çeşme ve çevresinin sosyal ve ticari hayatına da canlılık getirmeyi amaçlıyor.

41 ÜNİTEDE YAT ACENTELERİ
Atelier Xavier Bohl ve Ayyapı Mimarlık tarafından Çeşme'yle ve tarihiyle bütünleşen bir mimaride tasarlanan Çeşme Marina'da yer alacak sosyal ve ticari alanların, Çeşme Kalesi ve Kervansaray arasında bir köprü oluşturması amaçlanıyor. Toplamda 6000 metrekarelik alanda, büyüklükleri 25 metrekareden 500 metrekare değişen, 41 ünitede yat acentaları, restoran, fast food, kafe-bar, giyim, aksesuvar satış mağazalarından oluşacak çarşı alanında, Gant, North Sails, Mavi Jeans, Mudo, Burger King, Sir Winston Tea, D&R, Teknosa, Carrefoursa gibi Türkiye'nin önde gelen markaları yerlerini almaya başladı.

Türkiye'nin uluslararası üne sahip tatil beldesi ve limanı olan Çeşme'de, yatçılık turizminin gözbebeği olmaya aday bir yatırımla ortaya çıkan ve tekne bağlamada erken rezervasyon avantajları sunulmaya başlanan Çeşme Marina yatırımının, Mayıs 2010'da tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.
YeniAsır


Geri Dön