18 / 04 / 2024

Çeşme ve Sığacık Yat Limanları'nın çözüm ortağı BTM oldu

Çeşme ve Sığacık Yat Limanları'nın çözüm ortağı BTM oldu

BTM A.Ş, Çeşme Yat Limanı ve İzmir Sığacık Yat Limanı yalıtım projelerinin çözüm ortağı oldu



Çeşme Yat Limanı'nın yalıtım uygulamasını BTM'nin  Ankara  bayisi Sepe Yalıtım yaparken, Sığacık Yat Limanı'ndaki uygulamayı ise  İzmir  bayisi Levent İzolasyon gerçekleştirdi

BTM A.Ş, Çeşme Yat Limanı ve İzmir Sığacık Yat Limanı yalıtım projelerinin çözüm ortağı oldu. Çeşme Yat Limanı projesindeki yalıtım uygulamasını BTM'nin Ankara bayisi Sepe Yalıtım yaparken, Sığacık Yat Limanı yalıtım uygulamasını ise İzmir bayisi Levent İzolasyon ile gerçekleştirdi. Sığacık Yat Limanı'nda BTM markalı ısı ve su yalıtımı malzemeleri ile BTM shingle çatı kaplama malzemesi kullanıldı.

Çeşme Yat Limanı yapılarının temel ve perdelerinde yine BTM markalı su yalıtım örtüsü ile dış cephe ısı yalıtımı için BTMPlus mantolama uygulaması gerçekleştirildi. Sığacık Yat Limanı'nda 12 bin metrekarealandaki 17 binanın ısı ve teras yalıtımını üstlendiklerini belirten BTM yetkilileri, "İlk olarak tonoz çatıların su yalıtımını BTM Plastobit ve BTM Yakut Shingle ile çözümledik ve projede öngörülen gerekli havalandırma açıklıkları tesis edilerek detaylar tamamlandı bilgisini verdi.

MANTOLAMA İSSTEMİ
Yetkililer, Sığacık Yat Limanı'nın mantolama sistemi uygulaması için de, BTM Plus sistem elemanları kullandıklarını ve binalara hareket kazandırmak amacıyla fuga profilleri uygulaması yaptıklarını kaydetti.

Yetkililer, Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği ve 230 metre ana dalgakırana sahip 41 üniteden oluşan çarşı alanında hizmet veren Çeşme Yat Limanı projesinde de aktif rol oynadıklarına dikkat çektiler.
YeniAsır


Geri Dön