19 / 04 / 2024

Çeşme'de inşaat yasağı 1 Haziran'da başlıyor!

Çeşme'de inşaat yasağı 1 Haziran'da başlıyor!

İzmir Çeşme'de Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşmesine karar verildi.



İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında başlayacağı duyuruldu. Çeşme ilçesinde, Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçe için önemli bir karar alındı. Alınan kararda, her yıl uygulanan inşaat yasağının bu yıl da 1 Haziran ile 15 Eylül 2016 tarihleri arasında uygulanmasına oy birliği ile karar verildi. Alınan karara göre inşaat yasağına uymayanlara 2 bin 500 lira para cezası kesileceği kaydedildi. Geçmiş yıllardan bu yana her yaz sezonunda uygulanan inşaat yasağı ile gürültü ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor.


Yeni Asır




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir Çeşme Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısında, her yıl uygulanan inşaat yasağının bu sene 1 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında olmasına oy birliğiyle karar verildi. Yasağa uymayanlara, 2 bin 500 lira para cezası kesileceği kaydedildi. 




Posta Ege


Geri Dön