25 / 04 / 2024

Çeşmood Residence Aralık'ta teslim edilecek!

Çeşmood Residence Aralık'ta teslim edilecek!

Mete Veryeri, Ali Veryeri ve Alper Veryeri inşaat sektöründe iddialı işlere imza atarak 70 yıllık tecrübenin hakkını veriyor. Ali Veryeri İnşaat'ın Çeşmood Residence'ı aralık ayında teslim edilecek.



Emlak sektörünün öncü firmalarından 70 yıllık deneyime sahip Veryeri Grup'un, Çeşme merkezde gerçekleştirdiği Çeşmood Residence'ta daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde. Çeşmood Residence adlı çok özel bir projesini daha hayata geçiriyor. Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon TL tutarındaki yatırım değeri ile tamamlanmak üzere olan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden İç Mimar Alper Veryeri taralından projelendirilerek inşa edilen Çeşmood Residence, ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç bloktan oluşuyor.


Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çeşmood Residence Projesi'nde alanları 147 ile 152 metrekare arasında değişen 3+1 ve alanları 121 metrekare olan 2+1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor. 


250 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede havuz, fitness salonu, giyiıımesoyunma ve duş alanları, çocuk oyun alanları, toplantı odası, kapalı ve açık otopark ve depo, küçük mutfak gibi donatı hum yanı sıra. dört mevsim sorunsuz yaşanılabilmesi için profesyonel site yönetimi de yer alıyor. 


"Her mevsim yaşanacak" Çeşme'nin kalbinde her mevsim yaşanılabilir bir proje sunduklarını belirten Ali Veryeri İnşaat Genel Müdürü İç Mimar Alper Veryeri, "Çeşmood Residence, konumu itibariyle sadece yazın değil kışın da yaşanılabilecek olan bir projedir. Aylık veya sezonluk kiralama imkanı sunan projemizi yeni yıl hediyesi olarak, aralık ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. 


Gözlem


Geri Dön