25 / 04 / 2024

çetinkaya, Meydan Merter AVM'de mağaza açtı!

çetinkaya, Meydan Merter AVM'de mağaza açtı!

çetinkaya şžirketler Grubu başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakıyor. ˜"Meydan Merter AVM""deki yeni mağazasıyla AVM"lerdeki mağaza sayısını 2"ye , toplam sayıyı ise 22"ye yükseltti



çetinkaya, Metro Grup tarafından Merter"de yapılan Meydan AVM"de ikinci AVM mağazasını, çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi çetinkaya ev sahipliğinde kamu ve özel sektör temsilcilerinin, dostlarının geniş katılımıyla yapılan törenle hizmete açtı.

Bir ailenin tüm fertlerine ve evlerine dönük ihtiyaçlarını kalite ve en uygun fiyatla temin edecekleri mağaza, AVM konseptine uygun olarak tasarlandı. Artık çocuklara ve gençlere daha çok hitap eden çetinkaya ürünleri, özel tasarım ekibince tasarlanıyor.

œMeydan Sizin¦

Türkiye"nin perakende ve katlı mağazacılık alanındaki ilk ve en önemli markalarından biri olan   çetinkaya şžirketler Grubu"nun en önemli farklılıklarından biri de tüm yatırımlarını kendi öz kaynakları ile gerçekleştirmesi. Meydan Merter AVM"de açtığı mağazası ile alışveriş merkezlerinde ikinci mağazasını açan çetinkaya, böylelikle AVM mağazacılığının önemine de dikkat çekmiş oldu. çetinkaya, Meydan Merter AVM Mağazası"nda kalite, güven, yenilik ve müşteri memnuniyetinin örneklerini sergiliyor. Yeni çetinkaya Mağazası"nda ürün grupları yeniden yapılandırıldı ve bölgenin tüketim alışkanlıklarına özgü, œMeydan Sizin konsepti belirlendi. Merter gibi stratejik öneme sahip lokasyondaki mağazasında bay bayan-çocuk giyiminde, alışveriş geleneklerini değiştirecek ürünleri müşterilerin beğenisine sunan çetinkaya"da, müşteriler nezdinde yapılan araştırmalar neticesinde beğeni ve tercihlere göre ürün karması oluşturuldu.

çetinkaya şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi çetinkaya 2010"u değerlendirdi, 2011 hedeflerini anlattı çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi çetinkaya, Meydan Merter AVM"de açtıkları mağaza ile grubun toplam 102.400 metrekarelik satış alanına ulaştığını ifade etti. çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi çetinkaya şöyle konuştu: œ2010 yılı, hem yatırımlarımızın, hem de mevcut mağaza sayımızın artması bakımından bizim için çok verimli bir yıl oldu. 2011 yılının daha da verimli geçeceğini tahmin ediyorum. Doğru yatırımlar ve hesaplı adımlar sayesinde, yatırımlara ve büyümeye devam edeceğiz. 2011 senesinde perakende sektörü ve AVM durmayacak. çünkü şu anda başlamış olan onlarca alışveriş merkezleri tamamlanacak ve açılışlar gerçekleşecek, birçok perakendeci buralarda yer alacak. Bu önlenemez bir gerçektir. Biz de 2011"de yine hızlı hareket edeceğiz. Bilgili ve tecrübeli dinamik bir kadroya sahibiz. Bunun yanında mali yapımız da çok güçlü. Büyüme hedefimiz %35"dir.""

çetinkaya, 2011"in ilk yatırımını bünyesine katarak geliştirdiği 7000 metrekarelik mağaza ile ˜"Bursa - Altıparmak"ta gerçekleştirecek"" 2011 yılının sonuna kadar toplam 102.400 metrekareye ek olarak, her biri 1500-3000 metrekare satış alanına sahip 10 mağaza daha   açmayı hedeflediklerini anlatan Fehmi çetinkaya, œTaklitçi olmadık, hesabımızı çok doğru yaptık. Onun için işe başladığımız 1957 senesinden bugüne kadar hiç sıkıntı çekmedik. Arkadan gelen ikinci ve üçüncü kuşak da buna uyduğu, çetinkaya kuralları   doğrultusunda sağlam adımlar ile hareket   ettiği müddetçe hiçbir zaman sıkıntıya girmez dedi.

Adana"dan Türkiye"ye yayılan bir başarı öyküsü...

1957 yılında Adana"da 25 metrekarelik küçük bir dükkanda gömlek imalatı ve satışı yaparak   iş hayatına başlayan çetinkaya"da bugün ileri teknoloji sahibi iki gömlek fabrikası geniş kapasitesiyle üretim yapıyor. Türkiye"de üreten kesime de büyük destek olan çetinkaya, 100"den fazla fabrikada üretim   yaptırıyor ve 1.500 tedarikçi ile işbirliği yapıyor. çetinkaya, yılda yaklaşık 2.000.000 (iki milyon) adet gömlek, 1.000.000 (bir milyon)adet pantolon, 150.000 takım elbise, 100.000 tek ceket ve toplam 300.000 adet pardösü, mont ve kaban üretimi yapan fabrikalar ve satış yapan mağazalar seviyesine ulaşmıştır. çetinkaya şžirketler Grubu, toplam 22 mağazada ve 102.400 m2"lik satış alanında hizmet vermektedir. çetinkaya"nın direkt isihdamı 2353"dür.


Geri Dön