20 / 04 / 2024

Çetmen Mobilya mağazalarını yeniledi!

Çetmen Mobilya mağazalarını yeniledi!

Çetmen Mağazaları Bölge Müdürü Taner Cerlet, rekabette yenilenmenin önemini vurgulayarak, " Biz de bu yüzden tüm mağazalarımızda uyguladığımız konsepti yeniledik. Yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz " dedi




1962 yılından bu yana mobilya sektörüne hizmet sunan Çetmen, yeni konseptine uygun olarak yenilediği Narlıdere mağazasıyla beğeni topluyor. Çetmen Mağazaları Bölge Müdürü Taner Cerlet, rekabette yenilenmenin önemini vurgulayarak, "Biz de bu yüzden tüm mağazalarımızda uyguladığımız konsepti yeniledik. Yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz" dedi. Yılbaşından bu yana devam eden yenilenme faaliyetlerinde mağazaların yüzde 60'ını yeni konsepte göre dizayn ettiklerini belirten Cerlet, "Yeni konseptimizde mobilyalarımızı tamamlayıcı ürünlerle birlikte sergiliyoruz. Ayrıca mobilyaların tam anlamıyla görünmesi için mağazamızda oda oda her takıma ayrı bir bölüm düzenledik. Ürünlerin üzerine de bilgilendirme etiketleri koyduk. Bu sayede tüketicilere de fikir vermiş oluyoruz. Ayrıca mağazamızda rahatlıkla gezilebilmesi için yürüme alanları oluşturduk" diye konuştu. 


"Country tarzı ürünlere de yer verildi"

Bin 750 metrekare büyüklüğündeki 3 katlı mağazada "Evi ev yapan herşey" sloganıyla hizmet sunmaya devam ettiklerini dile getiren Çetmen Mağaza Müdürü Selim Korkar ise, "Narlıdere'de 5 yıldır yoğun rağbet gören mağazamızı baştan sona yeniledik. Burada tüketicilerin Oturma gruplarından yatak odasına, yemek odasından panel mobilyaya, çocuk ve genç odaarından ev tekstiline, beyaz eşyadan elektroniğe, halıya ve aksesuara kadar pek çok ürüne tek çatı altında sahip olmalarını sağlıyoruz" dedi.

Çetmen mağazalarının sürekli kendini geliştirdiğini ve yenilikleri yakından takip ettiğini dile getiren Korkar, 2014 yılı ürün yelpazesinde fonksiyonelliği tasarımla birleştirdiklerini söyledi. Modern tasarımların yanı sıra country tarzı ürünlere de bu sene yer verdiklerini belirten Korkar, "Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda oluşturulan koleksiyonlarımızda bu sene pastel tonlar hakim. Ürünlerimizin şıklığı yanında kullanışlı ve rahat olmasını da çok önemsedik" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl başlattıkları çeyiz paketi kampanyasını bu yıl da devam ettirdiklerini dile getiren Korkar, birbirinden farklı boyutlara ve fiyatlara sahip olan 6 çeyiz paketi sunduklarını söyledi. Beyaz eşya da Siemens'in de bölge bayisi olduklarını belirten Korkar, "Bizim için en önemli şey yüzde 100 müşteri memnuniyetidir. Tüketiciye bir ev için gerekli herşeyini tek bir adresten alma kolaylığını sağlıyoruz. Yine müşteri için önemli bir unsur olan rekabet edilebilir ücret politikasıyla bizi tercih eden müşterilirimize hesabına ve bütçesine göre ödeme seçenekleri sunup onları memnun ediyoruz" dedi. 


D'S Damatlık ile işbirliği

Toplam 29 mağazası bulunan Çetmen'in bu sene büyük bir kampanyaya da imza attığını dile getiren Bölge Müdürü Taner Cerlet, "Tekstil sktörünün güçlü firması D'S Damatlık ile yaptığımız anlaşma gereği tüketicilerimize çok özel bir kampanya hazırlıyoruz. Damatlığını D'S Damatlık'tan alanler Çetmen mağazalarından da özel indirim imkanlarıyla alışveriş yapabilecekler" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön