29 / 03 / 2024

Cevahir AVM'de Geçmişten Günümüze Moda sergisi düzenleniyor!

Cevahir AVM'de Geçmişten Günümüze Moda sergisi düzenleniyor!

Cevahir Alışveriş Merkezi 8-30 Haziran tarihleri arasında Geçmişten Günümüze Moda sergisi ile İstanbul Shopping Fest’te alışverişin en keyifli ve eğlenceli halini ziyaretçilerine sunuyor...



İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, 8-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Shopping Fest 2013’e özel “Geçmişten Günümüze Moda” sergisi düzenliyor. Cevahir; sergi kapsamında ziyaretçilerine 1920-2000 yılları arasında Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen moda akımları ve modanın geçirdiği değişimleri fotoğraflarla sunacak. İstanbul Cevahir, renkli etkinlikleri ve sergileriyle festivalin büyüsünü tüm İstanbul’a yaşatmayı amaçlıyor.


Modanın Tarihçesi Cevahir’de

Cevahir AVM; 8-30 Haziran tarihleri arasında Shopping Fest’te özel düzenleyeceği  “Geçmişten Günümüze Moda” sergisinde 1920-2000 yılları arasında Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen moda akımları ve modanın geçirdiği değişimleri fotoğraflarla ziyaretçilerine sunacak. İstanbul Cevahir AVM’nin düzenleyeceği sergiye modacıların ve alışveriş tutkunlarının yoğun ilgisi bekleniyor. Sergi kapsamında modanın her 10 yılda bir geçirdiği değişimler ve bunlar hakkında bilgiler yer alacak.


Bünyesinde yüzlerce marka, mağaza bulanan, Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi Shopping Fest’te de sosyal hayatın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor.


Geri Dön