19 / 04 / 2024

Cevizli Kent Parkı'na Sivaslılardan destek!

Cevizli Kent Parkı'na Sivaslılardan destek!

Sivaslılarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli’de yapılacak kent parkını halkın onayına sundu. Parka halktan tam destek geldi .




Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Sivas Kangal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. Buluşmaya Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Dernek Başkanı Özcan Sarıkaya, dernek üyeleri, Esenkent Muhtarı Sultan Şahin ve vatandaşlar katıldı. Belediyenin faaliyetlerini anlatarak konuşmasına başlayan Başkan Kılıç, “Şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışımızla örnek oluyoruz Bugün Esenkent'te Sivaslı hemşerilerimizle 2 yılımızı paylaşıyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana hesap sorulabilen ve verebilen bir yönetim anlayışı içinde çalıştık. Emek mücadelemize ortak olan herkese

gönülden teşekkürler” dedi.


KENT PARKINA ONAY


Gülsuyu ve Esenkent mahallelerine kazandırılacak spor komplekslerinden bahsederek konuşmasına devam eden Kılıç, Esenkent’te yapılan hizmetleri anlattıktan sonra, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) projesi, altyapı çalışmaları, spor tesislerine yönelik çalışmalar, uyuşturucu bağımlısı gençler, ücretsiz okul servisleri, sağlık çalışmaları, “Giymiyorsan Giydir” projesi, kültür-sanat faaliyetleri, restoran çalışmaları, kreşler, engellilere yönelik çalışmalar, kurslar ve evde bakım gibi hizmetler hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Kılıç daha sonra Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini müjdeleyerek, halkın buna destek verip vermediğini sordu. Toplantıda bulunanlar da park projesine desteklerinin tam olduğunu söyledi. Çıkan kararın alkışlandığı toplantıda son olarak bir konuşma yapan Esenkent Muhtarı Sultan Şahin, Ali Kılıç’ta farklı bir belediyecilik anlayışı gördüklerini ifade etti. 



Maltepe Belediyesi


Geri Dön