26 / 04 / 2024

Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin telekonferans sistemi ile bağlandığı program ile atıldı.



ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü ESİNDER YAPI A.Ş tarafından  yerinde dönüşüm olarak yapılacak, ilk ve tek proje olan Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin telekonferans sistemi ile bağlandığı program ile atıldı.


198 daireden oluşan ve ESİNDER  Yapı tarafından yapılacak olan Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun telekonferans sistemi ile bağlandığı program ile atıldı. Cevizli Bahçe’nin temel atma töreninde şantiye alanında ise Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Aksoy, Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, DenizBank Yöneticileri, Cem Mimarlık Genel Müdürü Tayfur Öztürk, Esenler Belediyesi ve ESİNDER Yapı teknik ekibi, ESİNDER Yapı yöneticileri ve iş ortakları, Cevizlibahçe hak sahipleri ve çok sayıda misafir katıldı.


BETON MAKİNESİNİN SESİ BU ÜLKEDE HİÇ EKSİK OLMASIN

Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm konutlarının temel atma törenine de canlı yayınla katılan bakan Güllüce, “Beton makinesinin sesi bu ülkede hiç eksik olmasın. Ben inşaat mühendisiyim- çok keyif alırım onun sesinden böyle pat pat pat vurdukça. Türkiye kalkınıyor, kalkınacak gelişecek. 2023 ve 2071 hedeflerine gidiyor. O beton pompa vurmaya başlayacak. Türkiye birilerine rağmen kalkınacak. Bu beton pompaları hiç durmasın. Rabbim bu ülkeyi hep böyle kalkındırsın. Silah seslerinin yerine, terörün yerine insanların birbirine acımasızlığı yerine beton santrallerinden beton çıksın ve o beton pompaları insanlara güzel güzel evler, yollar, otobanlar, havaalanları yapsın. Rabbim bunu hep nasip etsin” diye konuştu.



119 HAK SAHİBİNİN EVİ YENİLENECEK

Esenler’de yapılacak Cevizli Bahçe konutları ile 119  hak sahibi yeni evlerine taşınacak.Herangi bir ödeme yapmadan, dairelerine daire, metrekarelerine metrekare alacak olan hak sahiplerinin yeni evleri 18 ayda yenilenecek.



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


ESİNDER Yapı tarafından İstanbul Esenlerde yapılan ve 198 daireden oluşan Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm projesinin temeli atıldı. Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce'nin telekonferans sistemiyle katıldığı törende Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Aksoy ve çok sayıda davetli yer aldı. 


Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm konutlarının temel atma törenine de canlı yayınla katılan eski bakan Güllüce, "Türkiye kalkmıyor. 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Türkiye birilerine rağmen daha da kalkınacak, gelişecek" dedi. Türkiye'de inşaat sektörünün büyümeye devam edeceğini belirten Güllüce, yeni evler, yollar, otobanlar ve havaalanlarının yapılacağını sözlerine ekledi. 


18 AYDA TAMAMLANACAK 

ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, 198 daireden oluşan projede 119 kişinin hak sahibi olduğunu söyledi. Ercan, "Herhangi bir ödeme yapmadan, dairelerine daire, metrekarelerine metrekare alacak olan hak sahiplerinin yeni evleri 18 ayda tamamlanacak" dedi. Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Denizbank garantörlüğünde yapıldığını belirten Ercan, ev alacaklara da 1 yıl sonra ödeme fırsatıyla yüzde 1 KDV avantajı sunulduğunu sözlerine ekledi. 


Sabah Ek


Geri Dön