27 / 04 / 2024

Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atılıyor!

Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atılıyor!

Güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçiren Esinder Yapı, depreme dayanıksız ve tehlike arz eden binaların yıkılmasının ardından Cevizlibahçe konutlarının temelinin atılacağını açıkladı...



ŞEHİR estetiğine uygun, sağlam ve güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla 'Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçiren Esinder Yapı, depreme dayanıksız ve tehlike arz eden binaların yıkılmasının ardından Cevizlibahçe konutlarının temelinin atılacağını açıkladı. İstanbul Esenler Nenehatun Mahallesi'nde gerçekleştirdiği Cevizlibahçe projesi, iki etap halinde inşa ediliyor. 


Yüzde 70 yeşil alan 


Cevizlibahçe projesinin ille etabı 4 bin metrekare alanda 232 daireden oluşurken, projenin 2 bin 600 metrekaresi yeşil alana aynldı. Cevizlibahçe projesinin ikinci etabı ise 6 bin 500 metrekare alana sahip. 428 daireden oluşan Cevizlibahçe, ikinci etap kapsamında 4 bin 900 metrekare sosyal donatı alanına da sahip bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekli ve yüzde 70'i yeşil alana ayrılan Cevizlibahçe'de fitness salonu, spor alanları, otopark, geniş oyun alanlan gibi seçenekler birarada sunuluyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak dev proje, 24 ay içinde tamamlanacak. 


İlk özel şirket


Yerinde dönüşümü uygulayan ilk ve tek özel şirket olduklarını belirten Esinder Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, Cevizlibahçe projesinin toplam 10 bin 500 metrekarelik alanda hayata geçindiğini söyledi. Özkan Ercan "260 hak sahibi için yerinde dönüşüm projemizi uygulayacağız. 


Şu anda Cevizlibahçe projesi kapsamında kentsel yenileme uygulanacak binalar depreme dayanıksız. Yeni projemizle vatandaşa estetik ve güvenilir bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz. Bu amaçla yola planladığımız Cevizlibahçe projemiz vatandaşlanmıza hayırlı olsun" diye konuştu. 


Star Gazetesi 



Geri Dön