29 / 03 / 2024

Çevre Bakanlığı'ndan doktora öğrencilerine 900 lira burs!

Çevre Bakanlığı'ndan doktora öğrencilerine 900 lira burs!

Bakan Güllüce "Suriyeli göçmenlerin iskân politikası ve Atatürk'ün şehircilik anlayışı konu başlıkları üzerine tez hazırlayan doktora öğrencilerine 12 ay süre ile 900 TL burs vereceğiz" dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce doktora öğrencilerine burs verileceğini açıkladı. Bakan Güllüce "Suriyeli göçmenlerin iskân politikası ve Atatürk'ün şehircilik anlayışı konu başlıkları üzerine tez hazırlayan doktora öğrencilerine 12 ay süre ile 900 TL burs vereceğiz" dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bakanlığın vermiş olduğu yüksek lisans ve doktora burslarına hak kazanan öğrenciler ile bir araya geldi.


74 Yüksek lisans ve doktora öğrencisi ile görüşen Bakan Güllüce doktora öğrencilerine burs verileceğinin müjdesini verdi. Bakan Güllüce;"Suriyeli göçmenlerin iskân politikası ve Atatürk'ün şehircilik anlayışı” konu başlıkları üzerine tez hazırlayan doktora öğrencilerine 12 ay süre ile 900 TL burs verileceğini belirtti. Başvuruların başladığını belirten Bakan Güllüce; " Amacımız bilimsel verilerin ortaya çıkmasına aracılık etmektir. Başlatmış olduğumuz burs seferberliği ile şu an için 74 Yüksek Lisans ve doktora öğrencisine burs vermekteyiz. Ayrıca 500 öğrencimize burs vermek için yine geçen haftalarda çalışma başlattık ve başvuruları almaya başladık. Son olarak yine doktora öğrencilerimize yönelik belli konularda tez hazırlayanlara burs vereceğiz. Bugün itibari ile başvurular alınmaya başlanacak. Gençlerimize desteğimiz devam edecek" dedi.


Geri Dön