18 / 04 / 2024

Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Araç Kiralama Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özbulut, İlker Alkan, Vahit Özdemir tarafından 28 Ekim'de kuruldu.



Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Araç Kiralama Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özbulut, İlker Alkan, Vahit Özdemir tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 

Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Araç Kiralama Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Boyut Çevre  Ankara  merkezli çevre danışmanlık firması olan BOYUT Çevre ve İş Güvenliği 02.02.2011 tarihinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ ndan “Çevre Danışmanlık Yeterlik” belgesini almış ve deneyimli Çevre Görevlileri ile tüm ülkede Türk Sanayiine hizmet vermeye başlamıştır. Misyonumuz müşterilerimize ve gelecek nesillere en yüksek faydayı sağlamak için deneyimli kadrosu ve bilgi birikimiyle çevre sektöründe fark yaratarak yaşanılan her ortamda çevre kalitesini yükseltmek Vizyonumuz Çevre sektörünün amirali olarak tüm sanayicilerin aradığı ve birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğu bir firma olarak yolumuza devam etmek.


Geri Dön