26 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2 firmayı ihalelerden men etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2 firmayı ihalelerden men etti!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre 3 firmaya, 1er yıl süreyle ihalelere katılma yasağı getirdi



Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre 3 firmaya, 1er yıl süreyle ihalelere katılma yasağı getirdi.

Bakanlıkların yasaklara ilişkin duyuruları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Duyurulara göre Orman ve Su İşleri Bakanlığı, "Ulubay Temizlik Gıda Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" ile ortağı "Necmettin Ekin"i ihalelerden men etti.
Ağrı İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleye katılan, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle ihalelere giremeyecek.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 2 firmaya ceza verdi. Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleye katılan,  İzmir  Ticaret Odasına kayıtlı "LTF İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi" ve Ceyhan Ticaret Odasına kayıtlı "Güneş İnşaat Taahhüt Temizlik Hizmetleri Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" ile ortağı "Erdinç Akı" 1 yıl süreyle tüm ihalelerden men edildi.
AA


Geri Dön