27 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı CityExpo'ya destek verecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı CityExpo'ya destek verecek!

Çevre ve Şehircilik Balkanlığı ve Tüçev, bu yıl 3. sü düzenlenecek olan CityExpo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na destek verecek. Bu yılki fuarın ana teması atık yönetimi ve geri dönüşüm olacak



Çevre ve Şehircilik Balkanlığı ve Tüçev, bu yıl 3. sü düzenlenecek olan CityExpo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na destek verecek. Bu yılki fuarın ana teması atık yönetimi ve geri dönüşüm olacak.

3. Yerel Yönetimler Sempozyumu
Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Anfaş işbirliğinde İki yıldır düzenlene Yerel Yönetimler Sempozyumu bu yıl ki Ana Tema Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm konularının da işlendiği T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tüçevin katılımıyla gerçekleşecek.

Sektörün Liderlerinin Tercihi Bu Fuar...
Anadolu Isuzu, Otokar, BMC, Esman Çega, Uğurel, Tem Group, Panel Ahşap, Hataş, Rayennur, Akpa Yamaha, Ars Park, Hsc İlaçlama, Tongün Pano, Devlet Malzeme Ofisi fuarın önemli katılımcıları arasında yer alıyor.
Belediyelerle sektörün öncü kuruluşlarını bir araya getiren CityExpo- Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı  aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı sektör firmalarını, müteahhitleri, kooperatifleri, toplu konut yapımcılarını, mühendisleri, mimarları, peyzaj mimarlarını, çevre düzenlemecileri, alışveriş merkezleri ve iş merkezlerini, otelleri, tatil köylerini, üniversiteleri, hastaneleri ve bu kurumlar gibi daha birçok kuruluşun yöneticilerini, satın alma müdürlerini  bir araya getirecek.

 


Geri Dön