28 / 03 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi!

İdris Güllüce Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi gerçekleştiriyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı “Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi” kapsamında Almanya ve Hollanda’yı ziyaret etti.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı doğrultusunda temaslarda bulunan heyet, ziyaret kapsamında atıksu arıtma, içme suyu arıtma ve katı atık bertaraf teknolojileri hakkında bilgiler aldı ve gözlemlerde bulundu.


Müşavir Firma Grontmij A/S - Grontmij Mühendislik Müşavirlik ve Tasarım Ltd. Şti. ve PM Konsorsiyumu tarafından düzenlenen ziyaret 21-26 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.


Heyet, uluslararası Grontmij uzmanları tarafından bilgilendirilmelerinin yanı sıra yetkili çalışanların rehberliğinde pek çok tesisi ziyaret ederek, Almanya ve Hollanda’da uygulanmakta olan teknolojileri inceledi.


Çalışma ziyareti kapsamında, Almanya’da Duisburg-Vierlinden Atıksu Arıtma Tesisi, Flingern Yakma Tesisi, Hubbelrath Düzenli Depolama Sahası ve Solingen Yakma Tesisi’ne, Hollanda’da ise Wervershoof Atıksu Arıtma Tesisi’ne ziyaretler gerçekleştirildi.


Heyet ayrıca Düsseldorf’ta yer alan Alman Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nin İklim Koruma, Çevre, Tarım, Doğa Koruma ve Tüketici Koruma Bakanlığı’na bir ziyarette bulundu.




Geri Dön