19 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çorum'un 4 ilçesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çorum'un 4 ilçesine destek!

Çorum'un Laçin ve İskilip Belediyelerine yol süpürme aracı, Osmancık Belediyesi'ne atıksu artıma tesisi için 150 bin lira, Bayat Belediyesi'ne de çöp konteynırları için 50 bin lira destek sağlandı...




Ankara'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı Çevre Yatırımları Açılış ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreninde Belediyeler araçlarını teslim aldı. 

Bu kapsamda; Çorum'un Laçin ve İskilip Belediyelerine yol süpürme aracı, Osmancık Belediyesi'ne atıksu artıma tesisi için 150 bin lira, Bayat Belediyesi'ne de çöp konteynırları için 50 bin lira destek sağlandı. 

Törene katılan AKP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu. "Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yerel yönetimlerimize destekleri devam etmektedir. İhtiyaç ve taleplere göre koordinasyonumuzla araç ve yardımlardan Çorum Belediyelerimiz faydalanmaktadır. Bıı yıl içerisinde Ortaköy ve Uğurludağ Belediyelerimize çok amaçlı yol süpürme aracı, Alaca Belediyemize de vidaııjör kamyonu temin etmiştik. 

Daha önceden onayını aldığımız Laçin Belediyemiz ile İskilip Belediyemize yol süpürme araçlarını da Başbakanımızın katılımı ile teslim ediyoruz." dedi. 

Ayrıca aynı törende; Osmancık Belediyesi'ne atıksu arıtma tesisi için 150 bin, Bayat Belediyesi'ne de çöp konteynırları için 50 bin lira destek sağlandığını hatırlatan Uslu, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris GülUice'ye katkı ve desteklerinden dolayı Çorum adına çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı. 



Çorum Haber


Geri Dön