26 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan önemli uyarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan önemli uyarı!

Bakanlıktan 2010 yılında çevre görevlisi belgesi alan 1069 Çevre denetçisinin belge geçerlilik süresi doldu. Çevre Görevlisi belgesini yenilemek isteyenlerin tekrar eğitime katılması gerekiyor. Son başvuru tarihi ise 26 Şubat 2015.



20 Mart 2010 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında çevre görevlisi belgesi alan çevre görevlilerinin belge geçerlilik süresi sona erdi. Belgelerini yenilemesi gereken 1069 çevre denetçisi için bakanlık eğitim programı başlattı.


Eğitim programına katılacak olan denetçiler için başvurular başladı. Başvurular Türkiye Çevre Koruma Vakfının web sayfasından (www.tucev.org  ) yapılacak.


Bakanlık ayrıca riskli yapı tespit raporu hazırlayacak mühendisleri eğitim ve sınavdan geçirecek. Riskli yapı tespiti eğitimleri için son başvuru tarihi ise 28 Şubat.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfının düzenlemiş olduğu  riskli yapı tespiti eğitim ve sınav programına başvurular başladı. Eğitim ve sınava katılmak isteyen inşaat mühendislerinin başvuru yapabileceği son tarih ise 28 Şubat 2015 Cumartesi.


Başvurular Türkiye Çevre Koruma Vakfının web sayfasından (www.tucev.org  ) yapılacak.

7 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek eğitimden sonra ise 8 Mart’ta sınav yapılacak.


Geri Dön