27 / 04 / 2024

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.



Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'ya yerleşiyor. Çift, Okan Ali adını verecekleri oğulları ve Ceyda Düvenci'nin  6 yaşındaki kızı Melisa için ABD'ye taşınacaklar. Kızlarının serebral palsi (CP) hastalığından dolayı zaten her yaz Temmuz- Ağustos aylarında ABD'ye giden çift, 15 Mayıs'ta ülkeden ayrılacaklar.  Düvenci ve Şakrak boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kurdu. New Jersey'den bir ev satın alan çift, doğumdan önce evlerini dayayıp döşemek ve düzenlerini kurmak için gidiş tarihlerini öne çekmiş. Çift,  kızları Melisa için Türkiye'deki şanı şöhreti bırakıp Amerika'da boya-badana işlerine soyunan ve gurbette sıfırdan yeni bir hayat kuracak.



Sabah


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Ceyda Düvenci, kızları Melisa için yılın 4-5 ayı ABD'de yaşadıklarını belirterek " Her yıl yaz okulu için gidiyoruz. Sürekli otelde kalmak maliyetli. Bu yüzden New Jersey'de küçük bir daire aldık. Orada olduğumuz süre zarfında eşim boş kalmamak için kendisine bir iş kurdu. Bu oraya yerleşeceğimiz anlamına gelmiyor. Biz memleketimizden ve mesleğimizden memnunuz" dedi.


Hürriyet


Geri Dön