29 / 03 / 2024

Ceyda Joyce Kohen kimdir?

Ceyda Joyce Kohen kimdir?

Mimar Ceyda Joyce Kohen kimdir? Ceyda Joyce Kohen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ceyda Joyce Kohen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Ceyda Joyce Kohen..



Ceyda Joyce Kohen kimdir?

Ceyda Joyce Kohen, 1984 İstanbul doğumlu, Ortaokul ve Lise eğitimini Özel Yüzyıl Işıl Lisesinde tamamladı. 2002-2006  yılları arasında Londra’da bulunan Central Saint Martins College of Art and Design’da İç mimarlık ve Alan Tasarımı lisans eğitimi aldı.


Londra’da 4 yılda başarıyla tamamladığı mimarlık eğitimi ve tez projesinden hemen sonra Aralık 2006’da Habif Mimarlık’ta mimari proje tasarımı ve uygulamaları alanlarında çalışmalarına devam etti. 5 yıl boyunca çalıştığı Habif Mimarlık ekibi ile başarılı birçok iç mimari proje yer aldı.


Kasım 2011 itibari ile kendi iç mimarlık ve dekorasyon firması olan JK Mimarlık’ı kurdu. Çeşitli mağaza, ofis, yaşam gelişim merkezi, restorant alanlarından evlere, köşke, hatta yalılara uzanan çeşitli sayıda ve alanda yürüttüğü projeleri portföyüne eklemeyi başardı.


Bu gün itibari ile Jk Mimarlık’ta mimari proje tasarımı ve uygulamaları çalışmalarına devam etmektedir.


İletişim bilgileri:

E: [email protected]

[email protected]

Türkiye: +90 533 637 56 55

Amerika: +1 (786) 304 0445




Geri Dön