19 / 04 / 2024

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.



1995'te Türkiye ikinci güzeli seçilen Ceyda Sabah, eşi ünlü sanatçı Coşkun Sabah'a 1 milyon TL maddi, 1 milyon TL manevi olmak üzere açtığı 2 milyon TL'lik tazminat istemli boşanma davası açmıştı. Ceyda Sabah, 20 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın telefonuna gelen aşk mesajları yüzünden boşanmak istediğini iddia etmişti. Telefonun kendisinin değil şirket elemanlarının telefonu olduğunu öne süren Coşkun Sabah da "Aşk mesajlarının geldiği telefon bana ait değil. Ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Benden ayrılırsa intihar ederim" demişti.


MAL PAYLAŞIMI VE TAZMİNAT KONUSUNDA ANLAŞTILAR


İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Ceyda Sabah ile Coşkun Sabah katılmazken çifti avukatları temsil etti. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davasında aralarında mal paylaşımı ve tazminat konuları dahil anlaşmaya vardıklarını belirterek, boşanma protokolü düzenlemeleri için süre istediklerini belirtti. Mahkemede taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.


"İKİMİZ İÇİN DE BÖYLE BİTMESİ DAHA İYİ OLACAK"


Ceyda Sabah duruşma sonrası yaptığı sözlü açıklamada, Coşkun Sabah ile sözel olarak boşanma konusunda anlaştıklarını belirterek "Arada çocuklar olduğu için boşanmamızın dostane şekilde bitmesini istiyordum. Her zaman yüz yüze bakacağız. İkimiz için de böyle bitmesi daha iyi olacak. Ortada çocuklar olunca internet var neticede her şey kalıcı oluyor. Kötü olmaya gerek yok. 20 yıl geçmiş sonuçta iyisiyle kötüsüyle. Ama bunu yaparken de kendinden fedakârlıklar yapıyorum. Sağlık olsun yapacak bir şey yok." dedi.



Sabah


Geri Dön