19 / 04 / 2024

Ceyhan'a 500 dairelik toplu konut yapılacak!

Ceyhan'a 500 dairelik toplu konut yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.




Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki  TOKİ  projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.


Belediyeevleri ve Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 3. oturumunda görüşüldü. 4 aydan bu yana görüşülmeyi bekleyen gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.


Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan'ın kuzey girişinde, şehir stadının karşı alanına düşen 22 dönümlük arazide projenin gerçekleşeceğini söyledi.


Arazinin TOKİ'ye devredildikten sonra alt ve orta gelir seviyesine hitap edecek 500 konuttan az olmamak kaydıyla 2 projenin vatandaşlarla buluşacağını ifade eden Öztürk, büyükşehir belediye meclis üyelerine teşekkür etti. 



Adana Çukurova Barış


Geri Dön