26 / 04 / 2024

Ceyhan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında harita çalışmaları başladı!

Ceyhan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında harita çalışmaları başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında zemin etüdüyle ilgili sondajın gerçekleştiğini bildiren Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal, çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdi. Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı...



Adana'nın Ceyhan'da Kentsel dönüşüm projesi kapsamında zemin etüdü ve harita çalışmaları başladı. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında zemin etüdüyle ilgili sondajın gerçekleştiğini bildiren Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal, çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdi. 


Kentsel dönüşümün Ceyhan için hayal olmaktan çıktığını kaydeden Özal, '"Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen, geçen hafta Belediye Başkanımız Sayın Alemdar Öztürk ile birlikte Ceyhan'da incelemelerde bulunmuştu. Bıı ziyaretin ardından kentsel dönüşüm konusundaki çalışmalar hızlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığfnın onayı ile Bakanlar Kurulu'na sunulan Ceyhan Kentsel Dönüşüm Projesi artık hayal değil. 6306 sayılı kanun kapsamında ilçemizdeki Türlübaş, Konakoğlu,Civantayak, Kaltakiye ve Aytemiroğlu mahallerini kapsayan 270 dönümlük alanda kentsel dönüşüm yapılacaktır. Bu nedenle 8 farklı noktada zemin etüdü sondaj ve harita çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. Özal, çalışmaların Kasım ayı içerisinde tamamlanacağını da söyledi. 


Adana Beş Ocak 


Geri Dön