18 / 04 / 2024

Ceyhan'da TOKİ evlerine yoğun ilgi!

Ceyhan'da TOKİ evlerine yoğun ilgi!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle TOKİ'nin ilçede inşa edeceği ekonomik konutlar için başvurulara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. TOKİ tarafından yapılacak olan 1'inci etap toplu konutların başvuru kayıtları başladı.



Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle TOKİ'nin ilçede inşa edeceği ekonomik konutlar için başvurulara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacak olan 1'inci etap toplu konutların başvuru kayıtları başladı. 


Belediye binasında başlayan talep belirleme başvurularına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediyesine ait 90 dönümlük arsanın, Toplu Konut İdaresi ne devrinin ardından 1. etap toplu konutların talep belirleme başvuru kayıtlarını başlatmanın sevicini yaşadıklarını ifade etti. 


Başkan Öztürk,  TOKİ  konutlarının önceki yönetimin engellemesi nedeniyle getirilemediğinin altını çizerek, "Allah'a şükür biz iş başına geldikten sonra ilk olarak hemşerilerimizin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek için TOKÎ'ye uygun arsa tahsis ettik. Büyükşehir Belediyesi imar plan tadilatını bahane edip bizi yaklaşık bir yıl oyaladı. Sonunca AK Parti Milletvekillerimiz Necdet Üniivar ve Mehmet Şükrü Erdinç'in girişimleri ile mutlu sona ulaştık" dedi. 


Sabah Güney


Geri Dön